Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinosabb, igényesebb lettem, de rondának látom magam, félek a pasiktól?
Őszintén szólva nem voltam valami igényes tiniként, inkább fius és nem is túl szép. Pasim is egy volt eddig, és azon kívül egy randim. Az is azóta, amióta megváltoztattam a külsőm, és nem mutogatósra, csak csinosra... Futok is, tornázok, vigyázni kedtem az alakomra is, próbálom kihozni magaból a maximumot. Iszonyú önbialomhiányos voltam a külsőm miatt, nem is szerettem emberek közé menni, de mostanában sokkal jobban érzem magam, magabiztosabb lettem, merek emberek társaságában lenni. De a fiu témát még kerülöm, a régi kép él még bennem magamról.. Szoktam kapni pozitív visszajelzéseket, és ez annyira furcsa még. Hogy emberszámba, ill nőszámba vesznek a férfiak O.O 22/L
U.I.:nem vagyok most sem egy Jessica Alba, csak a régi énemhez képest nézek ki jobban.
Egy képet dobhatnál privátban, nagyon kíváncsivá tettél:)
21/F
De amúgy sok férfi nem is gondolná, hogy nagyon szép nők között is vannak olyanok, akik azt gondolják hogy egyetlen férfinek sem felelnének meg, közben meg pont ellenkezőleg.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!