Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő csinosabb, jobban néz ki, attól miért félnek a férfiak? Miért nem mernek kezdeményezni?
sztem attól félnek, hogy a lány visszautasítja őket...
ez van nálad?
ja meg attól is félhet, hogy nem elég jó a csaj szemében meg attól is, hogyha összejönnek akkor a lányra tobább fognak ragadni a hímek...
ahogy a dalszöveg is tartja: "amikor odalépet hozzám én már persze egyből gondolhattam volna.. hogy egy ilyen lány ha józan lenne talán hozzám se szólna.."
:) szerintem azért, mert úgy gondolják, h rengeteg pasi hajt rájuk, és bizos nagyon válogatósak...
Nem tudom, nekem ilyen félelmem sosem volt.
A legtöbb pasi szerintem a tutira próbál menni, és azt gondolhatják, ha valaki alapból jól néz ki az jobban is válogat, ami igaz is. 28/F
De ha visszautasít, akkor sincs világvége, nem. Jobb abban a tudatban élni hogy milyen jó csajod lehetettt volna, de te meg sem próbáltad, mert féltél? :) szerintem nem...
Önbizalom, fiúk!!! Nincs vesztenivaló, egy normális lány sosem nevetne ki, max annyit mond hogy " bocsi, de nem"
Hát én nem ismerek olyan jó csajt akinek nem lenne barátja,nekik van miből válogatni ezért csak a azzal állnak szóba aki valamivel kiemelkedik a többiek közül(jó frizura, márkás ruha, pénz)
Még a kevésbé szép lányoknak is van barátjuk, de az olyan is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!