Miért isteníti mindenki a barna szemet?
Nekem kék, de zöldet szeretnék:S
Am én is mindig azt hallom, h a barna unalmas, és a kékre meg a zöldre mondják, h milyen szép:)
Nos, kösz a válaszokat.
Én olyan zöldesbarnás, talán inkább zöld szemekkel megáldott egyed vagyok. Ebben mi a természetellenes, kedves első?:D
Szóval a barna a legmelegebb szín. Valóban csak ennyi lenne az oka? Ezért jön be szinte mindenkinek? Szerintem is lehet valami abban, hogy azért hírdetik ezt a színt a legjobbnak, mert a legtöbb ember ilyen szemmel rendelkezik, és így több embernek tesznek jót, mintha egy más színt reklámoznának.
De azt is aláírom, hogy a barna szeműek számára a kék/zöld szem tűnik "bálványozottnak", hiszen mindenkinek azon dolgok dicséretei tűnnek fel leginkább, melyekből hiányt szenvednek.
Az én szürke szememmel meg sem merek szólalni :D Mindenkitől azt hallom, hogy vagy "imádom a nagy barna bociszemeket" vagy "ajj a zöld macskaszemek a legjobbak" vagy " a kék a leggyönyörűbb"..és én ekkor csak szépen ülök csendben :D
ilyesmi az enyém:
Bár tény, hogy a legtöbbször a barna szemeket említi mindenki..így bociszem, úgy meleg barna szem, szerintem teljesen átlagos, már-már unalmas. Én nőknél a zöld szemet találom a legszebbnek, a pasiknál meg azt a szikrázó világoskéket imádom.
Ha ilyen zöld szemem lenne:
Pasiknál pedig ez:
Azért remélem valaki egyszer a szürke szeműeket is szépnek fogja találni :D
hmm... nekem barnászöld a szemem és nem igazán szeretem...
szerintem is a legszebb a barna szem, de csak az olyan ami már szinte fekete. azt imádom.
meg a világoskék szem is tetszik. egyik osztálytársamnak annyira széép kék szeme van *.*
ilyen színű nagyjából a szemem, kicsit fura, mert kívül van rajta ilyen fekete "szegély" mint a képen, ezért sokan azt hiszik, h kontaktlencsém van:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!