Aki barna bőrű (kreol) az miért lenne cigány? Nem mindenki cigány akinek a bőre barnásabb. szerintem. Sokan ítélelnek a bőr alapján vélemény?
Vannak majdnem teljesen fehér bőrű cigányok is (bejja asszony és hasonlók), mégis meglátszik hogy cigány, hiába világosabb a bőre a többinél.
Míg nekem is van rengeteg ismerősöm, akik kreol bőrűek, de fehér emberek, nem cigányok.
A cigányokat fel lehet ismerni, szemöldök, szemállás, tekintet, haj...annyira tipikus
én egyből kiszúrom, hogy ki a cigány és ki az, aki csak szeret szoliba járni :) sőt, én olyna jól és gyorsan barnulok nyáron,hogy tiszta cigány szoktam lenni...mellesleg a cigányok arca, szeme nagyon árulkodó, még jobban, mint a barnaságuk (pl vannak egészen fehér cigányok, de az arcukon látszik,hogy mégiscsak azok)...a párommal fekete fehérben nézzük a tv-t, mégis tudjuk,cigányok jönnek e be a mónikába vagy sem :D
mellesleg a bőrszínükkel semmi baj...úgy alapjáraton nincs a kinézetükkel semmi baj (már hogyha az igényesekről beszélünk)....a viselkedés itt a probléma
Moldova könyvből idézzek saját szavaimmal:
Nekem nincs mitől félnem, Csoki a cigánygyerek tán még sitten is ült, meg pártbizottság tagja azt mondta, hogy ne szarjak be senkitől, mert különben fogja és takarékgázra veszi a füleit az egyénnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!