szia!
igazából erről nem tudok véleményt mondani, csak a "szőkésről" és a többi Balea termékről. Szerintem mindegyik nagyon jó, bár kicsit benne van az is, hogy ár-minőség. Kissé egálban vannak.
A szőke samponról, ami szerintem érdemben ugyanolyan, mint a hennás, csak más irányba "mozgatja" a hajszínt, szóval nagyon jó az illata, puha lesz tőle a hajad, de nem feltétlen szőkébb. Nekem sötétszőke hajam van, nem igazán világosított rajta. Mintahogy barna/sötétbarna hajon sem fog a hennás. Ha világosszőke-világosbarna (na meg a közbenső árnyalatok) színű hajad van, akkor mindenképpen megér egy próbát (:
Am tudom, hogy eredetileg az van ráírva, hogy barna hajra, de ezt csak azért írják rá, hogy ha ezt használod, akkor intenzívebbé teszi a hajszíned. Nos, sztem inkább kissé átfesti. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!