Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavar titeket ha egy...

Isabella95 kérdése:

Fiúk! Zavar titeket ha egy lány molett?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 18:10
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
83%

Ha fiú lennék, nem zavarna.

Amúgy az utolsó (előttem) válaszoló mindent leírt,amit ebben a témában le lehet írni!

Persze ízlések és pofonok, én csak azt nem szeretem, ha le van oltva-szólva-sajnálva egy csaj (de lehet pasi is), akin van felesleg, vagy pont fordítva: nagyon vékony.

Tényleg a belső számít. És én örülök, hogy találtam olyat, aki ugyanígy gondolja. :)

2011. márc. 17. 11:21
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

A külső megfog, a belső megtart.

Engem nem igazán fognak meg a molett lányok, ritka kivétel amelyik igen. Olyan viszont testalkattól függetlenül sosem tudna megtartani, aki a valóvilágból szedi az "értékrendjét".

2011. márc. 17. 19:28
 33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És nagyon örülök, hogy azért vannak még normális emberek is a földön. :) Remélem igazatok van :)
2011. márc. 17. 21:41
 34/36 anonim válasza:
0%
rettenetes egy molettal a sex
2011. márc. 19. 05:05
 35/36 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. márc. 19. 12:05
 36/36 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdés-feltevő!

Egyáltalán nem rettenetes, sőt, kimondottan csodálatos! Nekem van benne tapasztalatom, és a molett nők mellett teszem le a voksomat. Higgye el, egy molett sokkal hamarabb a csúcsra jut, mint egy átlagos vagy filigrán testalkatú nő, és orgazmusa is lényegesen intenzívebb. És ezenkívül rendkívül hálásak. Csak próbálja ki, meglátja, nem lesz oka megbánni!

Bár, ízlések és pofonok különbözőek, de mondhatnám úgy is, hogy kinek a papa, kinek a papné...

2011. márc. 20. 04:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!