Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavar titeket ha egy...

Isabella95 kérdése:

Fiúk! Zavar titeket ha egy lány molett?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 18:10
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
80%
Engem egyáltalán nem zavar. Mi több, nekem direkt a molett nők jönnek be, több okból is: először is, ha szexelünk vele, van mit fogni rajta, és ez a férfi számára fokozott gyönyörérzést ad. Másodszor, a duci nők nagyon hamar a csúcsra jutnak, és sokkal intenzívebb a legjobb érzésük, mint egy átlagosnak vagy egy filigránnak. Csak próbálja ki, meglátja, nem fogja megbánni!
2011. márc. 15. 04:48
 22/36 anonim válasza:
79%
Bírom az ilyeneket, mintha lenne válasz. Emberfüggő. Én szeretem, de mértékkel. Ha van mibe kapaszkodni, az jó ;), de azért legyen arányos, és ne 80 kiló.
2011. márc. 15. 09:11
 23/36 anonim válasza:
54%
Jah, btw, kereshetsz neten képet vkiről, aki hasonló alakú mint te, és akkor adsz is képet, meg nem is.
2011. márc. 15. 09:12
 24/36 anonim válasza:
70%
abszolút de nem zavar, sőt kimondottan a ducik jönnek be úgyhogy le ne foggy!!!
2011. márc. 15. 11:22
 25/36 anonim ***** válasza:
84%
sztem az atlagos noket szeretik altalaba a fiuk.akiken van mit fogni,de nem koverek
2011. márc. 15. 11:40
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. márc. 15. 13:36
 27/36 Laodiciai válasza:
93%

az nem baj ha molett vagy ; de izlesesen öltöz ne szesösegesn , a fiukat 1 dumaval megleht nyerni, ne reagald tul a formadat ;

Jo tanacs : egy ferfit a sziven keresztül lehet meghoditani es a hasan keresztül megtartani ( persze ez nem ervenyes a mai tapos csavokra akik csak biologialiag tartoznak a ferfi nemhez , valogas TE is !!!!)

2011. márc. 15. 21:57
 28/36 anonim ***** válasza:
66%
Egy férfi 100 kg-nál kezdődik. A nő ott végződik. Kivéve, ha nem 2.1 m magas!
2011. márc. 16. 01:09
 29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. márc. 16. 17:47
 30/36 tigress válasza:
79%

Kedves kérdező, elfelejtetted megkérdezni a srácokat, hogy MIÉRT zavarja őket ha molett a lány. Sajnos,erre van egy igen kézenfekvő, és rájuk nézve nem túl hízelgő válasz:

manapság a csontsovánnyá fogyott színésznők diktálják a divatot, tehát ők is megpróbálnak olyan kinézetű, díva jellegű nőt, esetleg valami divatlibát felcsípni, akinek persze a személyisége erősen hiányos, vagy korlátozott, (mert a kettő együtt ritkán található meg ugyanabban a nőben), és aztán az ilyen nővel lehet villogni a haverok előt...! Molett nővel járni meg ciki, mert, ugye, nem fogják messziről észrevenni, hogy MICSODA EGY NŐVEL megy amottan a Pisti (Józsi, Jenő), aki egy jellegtelen ki senki alak, nekem meg csak ilyen nőm van... Na, az ilyen üresfejű gúnárokat kerüld is el messziről. Viszont majd egyszer te is belekerülsz abba a korosztályba, amikor már nem a kinézet lesz fontos, hanem a személyiség, meg a hűség, és a felnőttes világfelfogás, és akkor valószínűleg hamarabb elkelsz a "menyasszony-piacon", mint soványka társaid.

2011. márc. 17. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!