Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy molett lány is lehet...

Egy molett lány is lehet "dekoratív"?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 14:32
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
De még mennyire. csak figyeljen rá,h hol hangsúlyozza magát, ha csipőben és combban erős, akkor a derekát hangsúlyozza övvel, ha meg fordítva akkor a nadrágra tegyen hangsúlyt. és ha szép a dekoltázsa, akkor itt az ideje barnítót kenni rá és kicsit megmutatni. az arc sokszor feledteti a többi részt. a lényeg,h próbálj olyan ruhákat felvenni, ami ennek a törvénynek megfelelő:ápol és eltakar;)
2011. aug. 22. 14:37
 2/27 anonim ***** válasza:
29%

Lehet! Például lefogy!

Különben nagyon rühellem ám a kifejezést "molett".

Most a tipikus alma alakú csontozatra, vagy több kilós hájredőkre értjük estedben?

2011. aug. 22. 14:38
 3/27 anonim ***** válasza:

Nem azért.. de fiúk ne írjanak olyan kérdésekhez választ amihez nem értenek(Tisztelet a kevés kivételnek).Másrészt az összes fiú azt írja hogy fogyj!fogyj!fogyj! szegény lányok pedig tisztára el lesznek keseredve ezek után hogy nem akarják őket elfogadni.

Egyetértek az első válaszolóval.

2011. aug. 22. 14:43
 4/27 anonim ***** válasza:
8%
Hozz fel csak egy indokot miért jobb a kövér, mint a vékony!
2011. aug. 22. 14:50
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyenlőek.Most hiába szép csinos egy lágy ha egyszerűen ostoba.Szexnél többre nem kellenek ezek a lányok senkinek.

A kicsit duci lányoknak meg lehet hogy van valami betegségük is.Vagy csak ilyen az alkatuk.És akkor nem tehetnek róla.Épp ezért mondom hogy ha nem tudsz normális biztató kérdést írni és segíteni akkor ne írj.Szerintem a kérdező nyilván tudja hogy van olyan hogy fogyási lehetőség.Azt hogy hogyan látszhat vékonyabbnak nem feltétlenül tudhatja

2011. aug. 22. 14:56
 6/27 anonim ***** válasza:

Ti annyira retardáltak vagytok komolyan. Ha valaki nem vékony,akkor egyből dagadt???

A kövér ilyen: [link]

Ők nyilván nem annyira vonzóak, ugyanakkor ők is emberek.

Viszont a molettebb lányok mint pl: [link]

[link]

[link]

[link]

Tessék, egyik sem vékony, teljesen más testalkatúak, mégis dekoratívak.

Miért ne lehetnének csinosak? Ettől még egy vékonyabb lány is lehet csinos. Ez nem ettől függ. Annyira nem lehet ostoba senki, hogy csak ez számítson. Láttam már vékony csajt aki majdnem összeroskadt,mert csak csontokból állt, van olyan ismerősöm akinek bomba alakja van és cseszett ocsmány feje, van olyan aki vékony ugyan,de ápolatlan, van amelyik kicsit ducibb és gyönyörű, mert stílusosan öltözködik,de olyan is van aki teltebb és nem is nőies.

Minden azon múlik, hogy elfogadja magát mindenki és tudjon előnyösen öltözködni.

2011. aug. 22. 15:34
 7/27 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, és csak még egy pl ha nem gond.

Ez a lány így nézett ki és tök bájos volt: [link]

[link]

Nem volt kövér, de vékony sem.

Lefogyott: [link]

2011. aug. 22. 15:40
 8/27 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem ,mert volt egy állás, ahol "dekoratív" leányzót kerestek. Kedves vagyok, kommunikatív, segítőkész... és dekoratív is (bizonyos értelemben).

Igaz, hogy molett vagyok, de mindig odafigyeltem a megjelenésemre, sokan utánam fordulnak, mert jól válogatom meg a ruhatáram (15 kilót simán le tudok tagadni).

Kértek önéletrajzot fotóval. Ezen is átmentem. Mikor behívtak elküldte, hogy nem vagyok elég "dekoratív".

Tisztában vagyok a hátrányaimmal ,nem mondom, hogy álom nő vagyok, de igenis nem csak vékony lányok lehetnek nőiesek, ízlésesek, gusztusosak.

2011. aug. 22. 15:41
 9/27 anonim ***** válasza:

bocs szerintem a lefogyott csaj jobban néz ki lefogyva

ja és egy karikatúra [link]

hát bocs kérdező, de mi lenne ha azt a tizenöt kilót le is adnád, nem csak letagadnád?

2011. aug. 22. 15:46
 10/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod tibor95!

Fogyok, de lassan. Genetikailag nem elérhető számomra ,hogy nagyon vékony legyek, de az egészségemért megteszem amit tudok!

Sokat sportolok, kirándulok, naponta biciklizek.

De a kérdés továbbra is adott!

2011. aug. 22. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!