1 fiatal dekoratív lány keres nyári munkát, ha lehet a Balaton környékén vagy németben. Hogyan találhatnék?
Lehet rossz helyen keresgélek, de hátha.. :) már néztem a neten mindenfélét. Nem találtam olyat ami nem nagy fizikai munka, szóval vízibicikli kölcsönzés,fagyiárús,vattacukorárús vagy valami ilyesmi, de nem találtam semmi értelmeset. Úgy volt hogy nyáron kimegyek egy nénihez akit ápolni kell de aztán mégsem mert nem vagyok még 18 csak 17.
Nem szeretnék még egy évet várni, szeretnék valamit dolgozni már mert elég unalmas lenne a nyaram..
11:21
tudnék azért egypár olyan munkát sorolni aminél előnyt jelent ha valaki jól néz ki stb. itt van mindjárt a hostess,modell stb.. jó mondjuk én már ilyenbe nem akarok belevágni, rájöttem hogy sok kamucég van
Igaza van 11:21-esnek!
A munkában nincs szépség, főként nem egy Balaton-parti büfésnél! Előnynek nem hátrány, ahogy mondani szokás, de ettől még nem fognak több hambi elfogyasztani a vendégek!
Hostessnek nem keresnek papírok nélkül!
Hülyeséget beszél a 2 utolsó.
A legegyszerűbb módja megcáfolni, hogy menjenek már el és nézzék meg, milyen lányok dolgoznak a "front desk" poziciokban (akivel a vásárló kommunikál)... És igenis egy kocsmában is jobb a kedv, jobban fogy a pia és inkább választják azt a helyet, ha dögös cicák a pultosok-felszolgálók.. Nem véletlenül választják őket és nem patás tramplik szolgálják ki az embert.
ömm keresnek már hostesseket is az utcán :D
amúgymeg igaza van az utolsónak :-/ gondoljatok bele, ha egy ellenszenves igénytelen ronda manus szolgálna ki titeket akkor ti szívesen mennétek vissza?
...ha VALAMI :O bocs, természetesen azt akartam írni, hogy VALAKI :DD
(előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!