Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 1 fiatal dekoratív lány keres...

1 fiatal dekoratív lány keres nyári munkát, ha lehet a Balaton környékén vagy németben. Hogyan találhatnék?

Figyelt kérdés

Lehet rossz helyen keresgélek, de hátha.. :) már néztem a neten mindenfélét. Nem találtam olyat ami nem nagy fizikai munka, szóval vízibicikli kölcsönzés,fagyiárús,vattacukorárús vagy valami ilyesmi, de nem találtam semmi értelmeset. Úgy volt hogy nyáron kimegyek egy nénihez akit ápolni kell de aztán mégsem mert nem vagyok még 18 csak 17.

Nem szeretnék még egy évet várni, szeretnék valamit dolgozni már mert elég unalmas lenne a nyaram..

2010. jún. 7. 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Majd biztos megmondják a tutit, de saját tapasztalatból én azt mondoom, egyszerűen sétálj végig a part menti helyeken, és kérdezd meg személyesen. Ha látják, hogy tényleg 'vállalható' vagy, biztos lesz olyan hely, ahol találnak valamilyen neked való dolgot.
2010. jún. 7. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
dekoratív hölgyeket a strici nevű munkáltatók keresnek...az összes többi munkánál nem igazán alapfeltétel, hogy dekoratív legyen valaki :D
2010. jún. 7. 11:21
 3/10 A kérdező kommentje:

11:21

tudnék azért egypár olyan munkát sorolni aminél előnyt jelent ha valaki jól néz ki stb. itt van mindjárt a hostess,modell stb.. jó mondjuk én már ilyenbe nem akarok belevágni, rájöttem hogy sok kamucég van

2010. jún. 7. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Igaza van 11:21-esnek!

A munkában nincs szépség, főként nem egy Balaton-parti büfésnél! Előnynek nem hátrány, ahogy mondani szokás, de ettől még nem fognak több hambi elfogyasztani a vendégek!

Hostessnek nem keresnek papírok nélkül!

2010. jún. 7. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Hülyeséget beszél a 2 utolsó.

A legegyszerűbb módja megcáfolni, hogy menjenek már el és nézzék meg, milyen lányok dolgoznak a "front desk" poziciokban (akivel a vásárló kommunikál)... És igenis egy kocsmában is jobb a kedv, jobban fogy a pia és inkább választják azt a helyet, ha dögös cicák a pultosok-felszolgálók.. Nem véletlenül választják őket és nem patás tramplik szolgálják ki az embert.

2010. jún. 7. 21:19
 6/10 A kérdező kommentje:

ömm keresnek már hostesseket is az utcán :D

amúgymeg igaza van az utolsónak :-/ gondoljatok bele, ha egy ellenszenves igénytelen ronda manus szolgálna ki titeket akkor ti szívesen mennétek vissza?

2010. jún. 8. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Tkp. igaz, amit mondasz, h azért előny, ha valami ápolt, jó megjelenésű, csak hogy talán nem a "dekoratív" a legmegfelelőbb szó erre, mivel ez a szóhasználat általában a ....khmm.... többé vagy kevésbé erotikus munkakörök hirdetéseire jellemző.Tehát ne hogy esetleg így, ezzel a szöveggel adjál föl egy hirdetést valahol egy hirdetési lapban, mert akkor százasával fogod kapni a különböző "éjszakai bárok" ajánlatait.
2010. jún. 21. 03:57
 8/10 anonim ***** válasza:

...ha VALAMI :O bocs, természetesen azt akartam írni, hogy VALAKI :DD

(előző vagyok)

2010. jún. 21. 03:58
 9/10 A kérdező kommentje:
értettem igy is :) Köszi szépen a válaszod
2010. jún. 21. 16:53
 10/10 anonim válasza:
szia énis pont balcsin vagy németbe keresek énis dekorativ vagyok :)szólj lécci ha találtál
2011. ápr. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!