Sexchat.hu mellett milyen más, hasonló oldalt ajánlanátok fiatal, lány modellnek?
Szexcseten kezdtem el dolgozni, amivel nagyrészt elégedett vagyok, a fizetés eddig időben érkezett.
De szeretnék, biztonság kedvéért, legalább két helyen fönn lenni. Livejasmin-t ismerem, igaz ott nagyobb a percdíj, de kisebb arányú a jutalék, és elég visszatartó, hogy néha több ezer lány van online.
Tehát egy fiatal, dekoratív, kedves lánynak melyik oldalt ajánlanátok, egy következőnek, amin megéri fennt lenni.?
CSAKIS modellek, operátorok, vagy stúdiós dolgozók válaszát, és véleményét várom.
Szia!
Én operátor vagyok,ha megvan az angol és német nyelvtudásod
minimum 15 oldalon érdemes menni.
Én a minőségre szeretnék menni, amihez sok 15 oldal.
De 2-3, még tartható, úgy még lehet koncentrálni az egyénre. :)
Mindegyik oldalon van olyan beállítás, hogy privát vagy vip cset, esetleg offline menni, és egy mp kattintás a másik oldalon. Így 100%os figyelmet kaphat, aki bejött.
És egy széles monitoron még két cset ablak bőven kezelhető.
De 15 höz már legalább operátor kell, hogy valamelyest érdemben írjon mindegyik oldalra.
Dehát én csak a saját szakálamra dolgozok. :)
A szexchat et ki ne próbáld!
Egy ideig minden megy szépen,aztán ott vernek át ahol tudnak!
Én tapasztalatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!