Mit tegyek? 8 általánossal vagyok itthon, fiatal lány. Nem találok munkát.
8 általánosom van, középiskolát nem tudtam befejezni. (Tudom, menjek vissza de egyelőre ez nem lehetséges.)
Vidéken élek, messze Budapesttől. Semmi munkát nem találok. Pedig nagyon kellene a pénz.
Bármit megcsinálnék, időm végül is lenne.
KÉRLEK TITEKET, ha tudtok valamilyen itthonról végezhető vagy internetes munkát segítsetek!
Várom a válaszokat akár ide is, akár privátban. Köszönöm.
Ja és olyat írjatok légyszíves, ami biztos nem átverés. KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
karriert biztos nem. szerintem menj be a munkanélkülibe és kérd öket. de elhet állatgondozást, vagy csirkepucolást, vagy takarítást, ilyeneket találhatsz.
vagy a közeli nagyváros újságjában feladsz egy hírdetést hogy takarítást vállalsz, vasalást, stb..
A munkanélküli nem segített sajnos.
Hát azért csirkepucolást meg ilyeneket nem csinálnék. Bár tudom, ne válogassak.
Takarítás talán be is jönne, vasalni sajnos nem tudok :D
Ne haragudj, de miert nem mennel el csirket pucolni??????
Betanitott munkasnak, 3 muszakba, mindegy hogy hova, jelentkezz mindenhova!!!
Lehet, hogy elmesz pl. csirket pucolni, es egy munkatarsaddal 2 honappal kesobb egyutt talaltok egy masik munkat, soha nem lehet tudni. Ez csak egy pelda volt, de nagyon kitudok akadni, amikor valaki meg valogat is, akkor, amikor a dipolomasok, nyelvvizsgaval rendelkezok az utcan allnak, vagy kulfoldre mennek takaritani!!!!
Ja, menj ki kulfoldre, ott van lehetoseg, beszelsz nyelvet, tanultal az altalanos suliban valamit?
Hirdesd magadat, hogy takaritast vallalsz es gyerekfelugyeletet.
Senki nem fog felhivni teged, es munkat ajanlani, errol ne is almodozzal, neked, sajat magadnak kell utana jarnod.
Ha van némi időd, tanulj meg egy idegen nyelvet - mondjuk az angolt. Enélkül később nem fogsz boldogulni és ahhoz, hogy megtanuld, nincs másra szükséged, csak szorgalomra és esetleg internetre.
Ha elmész dolgozni szakképzetlenül, legfeljebb olyan munkát találsz, hogy utána fáradtan már nem lesz erőd tanulni és így végleg maradsz ebben a helyzetben. Számodra most annál a nagyon hiányzó pénznél is fontosabb a tanulás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!