Egy molett lány is lehet "dekoratív"?
Kérdező teljesen igazad van. Ha te jól érzed magad, akkor ne foglalkozz senki mással.
tibor95: én értem, hogy mindenkinek az ízlése más, de ne mondd azt, hogy akiket linkeltem, olyan kicseszett dagadtak és mind ronda. Ezek szép nők, egytől egyig. Nem lóg a hájuk, nem folynak szét egy ruhában.
DE ahhoz képest, hogy elvből utálod a ducibb lányokat, még mindig egy ilyen lány kérdése alatt irogatsz. ;)
Amúgy nem tudom mi számít kövérnek, én kb Allison régi alkatához vagy Jordin-éhoz hasonlítok ,és lehet mondani, hogy dagadt vagyok, de míg én jól érzem magam, addig leszarom. :D
Az pedig, hogy a genetika is közrejátszik egy tény. Nem kell ennyire szélsőségesnek lenni, nyilván egy 150 kilós nő már tehet róla,de mindenkinek van egy alkata. De mindegy, mert nehéz a felfogásod. :D
A szexiség nem kilóra megy. :) A kisugárzástól függ.
Amúgy meg szerintem a kérdezőt nem emiatt küldték el. Simán csak nem voltál a fejes esete. Ettől lehettél volna vékony is. Ez pofára megy, emiatt ne érezd rosszul magad.
XD XD XD
radioaktív kisugárzás... ez tetszett!
Nagyon sajnálom, ha nem tudod mi az a kisugárzás. :) Férfiaknál is így van, és nőknél is. Hiába vékony valaki, ha nyomoronc.
Akkor konkrétan beszélhetünk az ideális pasikról is. :D Mi számít jónak?
Annyira buták vagytok, ha azt hiszitek a szépség nem relatív...
hát igen a férfi túl buta ahhoz, hogy kitalálja ezeket a demagóg fasságokat
- nagy kofferba jó pakolni
- csak a belső számít
- a szépség belűről fakad
- az a jó ha van mit fogni
ugye?
Hát nem tudom... kérdezz meg egy férfit három tulajdonságból melyiket választaná, ha csak kettő elérhető?
- vékony
- okos
- érzelmileg stabil
Azért amekkora szád van, komolyan kíváncsi lennék, TE mennyire lehetsz jó pasi. :D Vagy legalább milyen típus.
Az a baj, hogy a nőktől elvárás, hogy tökéletesen nézzenek ki, sportolj, fogyókúrázz, sminkelj, járj fodrászhoz, míg a faszi otthon fekszik, szőrös, és növeszti a hasát. Ha odafigyel magára az gáznak számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!