Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy molett lány is lehet...

Egy molett lány is lehet "dekoratív"?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 14:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kérdező teljesen igazad van. Ha te jól érzed magad, akkor ne foglalkozz senki mással.

tibor95: én értem, hogy mindenkinek az ízlése más, de ne mondd azt, hogy akiket linkeltem, olyan kicseszett dagadtak és mind ronda. Ezek szép nők, egytől egyig. Nem lóg a hájuk, nem folynak szét egy ruhában.

DE ahhoz képest, hogy elvből utálod a ducibb lányokat, még mindig egy ilyen lány kérdése alatt irogatsz. ;)

Amúgy nem tudom mi számít kövérnek, én kb Allison régi alkatához vagy Jordin-éhoz hasonlítok ,és lehet mondani, hogy dagadt vagyok, de míg én jól érzem magam, addig leszarom. :D

Az pedig, hogy a genetika is közrejátszik egy tény. Nem kell ennyire szélsőségesnek lenni, nyilván egy 150 kilós nő már tehet róla,de mindenkinek van egy alkata. De mindegy, mert nehéz a felfogásod. :D

2011. aug. 22. 15:55
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Hát lehet, hogy jól érzed magad, de ebben a túl szexualizált társadalomban alapelvárás, hogy szexi is legyél de ne legyen sírás, mert téged azért hajtottak el, mert olyan vagy amilyennek jól érzed magad...
2011. aug. 22. 16:03
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A szexiség nem kilóra megy. :) A kisugárzástól függ.

Amúgy meg szerintem a kérdezőt nem emiatt küldték el. Simán csak nem voltál a fejes esete. Ettől lehettél volna vékony is. Ez pofára megy, emiatt ne érezd rosszul magad.

2011. aug. 22. 16:06
 14/27 anonim ***** válasza:
17%
aha kisugárzás mi? némelyiknek olyan kisugárzása van, hogy már már radioaktív
2011. aug. 22. 16:11
 15/27 A kérdező kommentje:

XD XD XD

radioaktív kisugárzás... ez tetszett!

2011. aug. 22. 16:15
 16/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, ha nem tudod mi az a kisugárzás. :) Férfiaknál is így van, és nőknél is. Hiába vékony valaki, ha nyomoronc.

Akkor konkrétan beszélhetünk az ideális pasikról is. :D Mi számít jónak?

Annyira buták vagytok, ha azt hiszitek a szépség nem relatív...

2011. aug. 22. 16:18
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

hát igen a férfi túl buta ahhoz, hogy kitalálja ezeket a demagóg fasságokat

- nagy kofferba jó pakolni

- csak a belső számít

- a szépség belűről fakad

- az a jó ha van mit fogni

ugye?

2011. aug. 22. 16:20
 18/27 anonim ***** válasza:
Öhm nem hiszem hogy sikerült értelmezned, amit írtam :D
2011. aug. 22. 16:21
 19/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... kérdezz meg egy férfit három tulajdonságból melyiket választaná, ha csak kettő elérhető?

- vékony

- okos

- érzelmileg stabil

2011. aug. 22. 16:24
 20/27 anonim ***** válasza:

Azért amekkora szád van, komolyan kíváncsi lennék, TE mennyire lehetsz jó pasi. :D Vagy legalább milyen típus.

Az a baj, hogy a nőktől elvárás, hogy tökéletesen nézzenek ki, sportolj, fogyókúrázz, sminkelj, járj fodrászhoz, míg a faszi otthon fekszik, szőrös, és növeszti a hasát. Ha odafigyel magára az gáznak számít. :)

2011. aug. 22. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!