Fiúk, lányok, mit gondoltok erről? (képpel)
Szóval leszögezem, hogy nem én vagyok:D
Csak sok lány linkel magáról képet, és van egy elképzelésük a válaszolóknak is, hogy milyen egy szép női test!
Sokak szerint az a szép, aki csont sovány, vagy, ha nem is sovány, de semmi alakjuk, hiányzik a válla, mivel semmi izom nincs rajta, a combokról, és a seprűnyél karokról nem is beszélve.
Elgondolkoztam, hogy lehet én vagyok a h.ülye, hogy olyan test tetszik nekem, mint a képen, de már hosszú hónapok óta azért szenvedek, és döglök meg az edzőteremben, hogy ilyen legyek.
Számomra nem az az élvezet, hogy éheztetem magam, és legelek, mint egy kérődző, nem eszek semmi normális kaját, hanem az, ha megszakadok az edzőteremben. :D
23N
az én párom sem várja el, mint írtam is, rám is szólt, hogy ésszel! Nem tudom mi fiús van a belinkelt képen, vagy ezen: [link]
Olyan szempontból érdekel mások véleménye, mint ahogyan a kérdésemben is írtam, hogy sokaknak a gebék tetszenek, vagy azok, akiknek semmi tartásuk, hús, és bőr egy jól megtervezett vázon!
Olyan szempontból viszont marhára nem érdekel, hogy én magam hogyan néznék ki úgy.
igen, de ha tegyük fel nem lenne párom (mert ugye neki tetszik a dolog)
és egy fiú azért nem akarna tőlem semmit, mert ilyen vagyok, akkor az egyértelmű, hogy nem is lehetne az én párom, mert nem fogad el így:)
De hát, mint írtam is egyik kommentemben, erről midig is meg fognak oszlani a vélemények:)
Úgy gondolom ez még a nőies kategóriába tartozik, a képen látható lányoknak is azért látszik ennyire az izomzatuk, mert be van nekik durranva, a kép készítése előtt kicsit rádolgoztak. Tehát nyugalmi állapotban még ennyire sem rajzolódik ki.
Az agyon gyúrt nőknek már kirajzolódik, de az már nekem is gusztustalan, és visszataszító:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!