Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akiknek nem épp modell alakjuk van? (Képpel).
Figyelt kérdés
Szóval nem az a tipikus vékony csajszi, hanem ilyesmi alakú lány, mint aki a képen van.
2011. aug. 5. 21:52
1/8 anonim válasza:
Nagy tévhit, hogy a férfiaknak többnyire a modell alkatú lányok jönnek be. Pont fordítva van. Senkinek sem tetszenek a vékony, kisfiús alakok, kilátszó bordák a domborodó mellek, fenék helyett.
2/8 anonim válasza:
Senkinek sem tetszenek? Hát nekem tetszenek! És nem vagyok egyedül a Földön! A magas vékony lányokat szeretem, a képen látható nőröl pedig nem gondolok semmit :D Van akinek, meg ő tetszik, tehát az emberek különböznek, mikor látjátok már be...
3/8 anonim válasza:
nekem ő tetszene, nem baj, hogy nem sovány, de a felsőtestéhez képest nagyon rövidek a lábai.
4/8 anonim válasza:
Ezerszer jobban néz ki egy ilyen testalkatú Nö, mint valami csontsovány.
Én személyszerint még az ettöl picit husibb Nökkel is ki vagyok békülve. Imádom, ha van mit fogni.
5/8 anonim válasza:
ez nem Kim Kardashian? szerintem ő egy nagyon szép nő! nem baj, ha nincs modellalkata! a modellek úgyis túl vékonyak, nincs mit fogni rajtuk!
6/8 A kérdező kommentje:
De, Ő Kim Kardashian :)
2011. aug. 6. 21:25
7/8 anonim válasza:
szerintem ez teljesen jó testalkat.nem kell modell alkatnak lenni,nem attól lesz jó alakja vkinek,hogy tipikus vékony.sőt,inkább ez az ami nőies.
8/8 anonim válasza:
Ha ennél soványabb egy lány, az már nem szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!