Fiúk! Mit gondoltok a vörös hajú lányokról?
Figyelt kérdés
Szerintem gyönyörű . :D vmelyik nap láttam egy ilyen szépséget. fehér bőre volt és szeplős göndör azóta vele álmodok vele kellek vele ébredek :D nekem nagyon bejön :D persze nem ez számít ...de szerintem a vörös hajú lányok a legszebbek :D 16/F2011. júl. 21. 00:53
1/7 anonim válasza:
én lány vagyok, és nemrégiben láttam egy vörös hajú fiút. eddig egyátalán nem tetszettek, de ennek pont h sötétebb vörös volt a haja, és beleszerettem. :DD a vörös hajúak különlegesek. :D
2/7 anonim válasza:
A vörös hajúak többnyire valamilyen téren különleges jellemek, ettől függetlenül közöttük is van szép átlagos és csúnya.
20/F
3/7 anonim válasza:
van akinek tényleg nagyon jól áll, de az átlagnak szerintem nem.
4/7 anonim válasza:
Hogy valszeg' a sunaszőre is vöröses árnyalatú. - őszinte voltam.
5/7 anonim válasza:
az is különleges ha bizonyos fényben vörösnek hat a hajam?...olyan méz barna a hajam de ha fény esik rá egy bizonyos időközönként olyan mintha vörös->az egyik fiú barátom imádja ilyenkor a hajamt
6/7 T_ThaTs_PrO_ válasza:
Én Imádom A Vörös Haju Csajokat Barátnőm Is Az :DD
7/7 mus musculus válasza:
Istenem, nem a pigmentációja teszi különlegessé az embert...
Láttam én már szépet és kevésbé szépet is vörösben, tehát még a küllemen sem ront/javít (más kérdés, ha festett, az nyilván elég csúnyán is elsülhet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!