Fúk, mit gondoltok az ilyen lányokról?
Mit gondoltok azokról, akiknek ilyen alakjuk van? Kövérnek mondható?
Én nem nevezném soha az ilyen alakot kövérnek. Csak husinak:) Szerintem nagyon is jó az alakod, de a hasadról fogynod kellene, de gondolom ezt te is sejted.
22l
:)
Akkor akinek ilyen az alakja, az már nem is jó nő?:O
Ez relatííííííííííív!
Kinek mi. Van aki a 100 kilós szőke hölgyek dús keblei közt szeretne eltűnni, vak aki a ropilányok karcsú derekát szeretné átkarolni, vak aki a középhusisat keresi...
Olyan nincs, hogy mindenkinek tetszik.
Ez a lány amúgy kicsit husi, de csinos, van melle, és nem kövér semmi esetre sem. Ha a lány jól érzi így magát akkor nincs baj.
Figyi, ilyen alkatú vagyok, és ha elfogadsz egy pár tanácsot:
- ne hordj ennyire feszülős darabokak
-a csőgatyát felejtsd el, nem áll jól a vastag vádlikkal rendelkezőknek
- ne hagyd, hogy a hurkák a hasadon kilátszódjanak, nem szép látvány
Szóval azért írtam, hogy én is ilyen vagyok, hogy ne vedd sértésnek. Tényleg. Nem azt mondom, hogy zsákba öltözz, de kevesebb feszülést.
Egyet értek a fenti hozászólókkal,nem kellene ennyire szoros cuccokat hordani.Ha nagyon zavar az úszógumi akkor sportolj kicsit(Felülések,lábemelés pl)
De amúgy látszik,hogy adsz magadra,tehát heti 3szor egy fitness szerintem belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!