Fiúk, lányok, mit gondoltok erről? (képpel)
Szóval leszögezem, hogy nem én vagyok:D
Csak sok lány linkel magáról képet, és van egy elképzelésük a válaszolóknak is, hogy milyen egy szép női test!
Sokak szerint az a szép, aki csont sovány, vagy, ha nem is sovány, de semmi alakjuk, hiányzik a válla, mivel semmi izom nincs rajta, a combokról, és a seprűnyél karokról nem is beszélve.
Elgondolkoztam, hogy lehet én vagyok a h.ülye, hogy olyan test tetszik nekem, mint a képen, de már hosszú hónapok óta azért szenvedek, és döglök meg az edzőteremben, hogy ilyen legyek.
Számomra nem az az élvezet, hogy éheztetem magam, és legelek, mint egy kérődző, nem eszek semmi normális kaját, hanem az, ha megszakadok az edzőteremben. :D
23N
köszi szépen!:) A lábtoló gépet már 40kiloval csinálom!:P
Végül is a válaszok ellenére folytatni fogom az edzést, csak a szüleim szerint azért van akit elbotránkoztat, ha egy nő így néz ki!
A karja már túl izmos, de a többi maga a tökély. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!