Miért tartják manapság is külsőre olyan nagy számnak Marilyn Monroe-t?
Miért, ma ki a szépségideál ('fejre', szebb szóval ARCnak mondják!)
amúgy ha nem érzed az iróniát, akkor iszonyat művelt általános iskolás lehetsz.
Kérlek, meg volt az Ő korának az ideálja, és annak megfelelő volt Ő.
Neked meg az az ideálod aki csőnaci XXL póló és tornacipő van? Nem, a mai modellek sem ilyenek! Tényleg plasztikáztatott? Ma mennyi híresség nem plasztikáztatott? egy kezemen össze tudnám kb számolni? Igen! Vagy ha még egyen nem is, de nézd azt, hogy ők sminkkel is takargatnak durvábban, mint MM. Szép nő, (nagyjából) természetesen, és csinos is.
Ha nem tetszik, ne nézd, mindenkinek más az ízlése, ideálja.
Elképesztő szexuális kisugárzása volt, ezt azok is megerősítették akik vele dolgoztak, és nem lehetett ne mészre venni. igazi nő volt, és gyönyörű alakja.
egyébként az én inkább Audrey Hepburn rajongó vagyok, mert ő meg egyszerűen bájos és elragadó volt.
jaj de lehúztatok. mert elmondtam kb a véleményemet, és kötözködtem? hűha, dobáljatok meg kővel!
amúgy akkor nem tornacipőzök, hanem "neked a madárfészek haj jön be, meg a vasalt melírozott agyonsminkelt alapozótól barna fej?!"
tessék, ha már lehúztad Monroe ARCÁT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!