Miért tartják manapság is külsőre olyan nagy számnak Marilyn Monroe-t?
Figyelt kérdés
Szerintem tök átlagos feje volt, (ráadásul azt is a plasztikának köszönheti) illetve a mai szépségideálnak sem igazán felel meg fejre.2011. febr. 16. 15:54
1/17 anonim válasza:
Szerintem csúnya volt a feje nagyon :S
Alakja viszont jóó
3/17 anonim válasza:
Nekem Grace Kelly jobban tetszik.
4/17 anonim válasza:
Szerintem a kisugárzása fog meg nagyon sok embert.
Számomra Sophia Loren volt gyönyörű fénykorában.:)
5/17 anonim válasza:
mert ő a szupernőies típus megtestesítője: szőke, dús, göndör haj, vörös rúzs, kihívó tekintet, homokóra alak - ma kb ezekkel a vonásokkal hódít például scarlett johansson, de nem csak ő.
6/17 anonim válasza:
Hehe én is Marilyn alkat vagyok:)
89-63-89 és állítólag u.ilyen magas volt mint én:D
De később már kissé meghízott. Nekem annyira nem jött be. Bár kisugárzása az tényleg volt!
7/17 anonim válasza:
Mert nem csak szép volt, de kivételesen jó alakkal rendelkezett, ráadásul olyan erotikus kisugárzása volt, ami teljesen ellenállhatatlanná tette. Gyönyörű, igazi nő volt.
Egyébként nem hiszem, hogy a mai szépségideál különb lenne nála, főleg nem a nullás méretű, kisfiús nyeszledékek.
8/17 anonim válasza:
Hja, teljesen igazad van, kérdező, képzeld, még csak converse csukát és csőgatyát se hordott, tök gááááz.
Érezd az iróniát.
9/17 A kérdező kommentje:
nem érzem az iróniát, lényeg, hogy szerintem tök átlagos, csinos nő volt.
2011. febr. 16. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!