Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel vehetném már rá a...

Mivel vehetném már rá a szüleimet a tetoválásra? Ígérgetnek, de nem tartják be soha.

Figyelt kérdés

Már elég idősnek érzem magam hozzá, 17 éves elmúltam májusban. Tetoválást 13 éves korom óta tudom hogy szeretnék, tavaly bejelentettem a szüleimnek is. Apám azt mondta, hogy ha nem akarok több piercinget, és ha jók lesznek a jegyeim, akkor megcsináltathatom.. viszont várjunk még egy kicsit vele, hátha meggondolnám magam.

Én várok de meddig várjak még? Mindent megtettem már, a jegyeim kifogástalanok, egy piercingem van, és ugyanazt a tetoválást akarom már másfél éve, kicsit sem ingott meg az elhatározásom.

Segítsetek! Mivel vehetném rá végre a szüleimet? Mit mondjak nekik? Mert hiába tettem meg mindent amit kértek, ők mégsem bólintanak rá a dologra, pedig minden költséget én állnék, egy fillérjükbe nem kerülne az egész.

Szerintük csak megbánnám és később őket hibáztatnám hogy miért engedték meg nekem.

Nem fogják fel, hogy ez milyen sokat jelentene a számomra.. hogy én ezeket a mintákat akkor is büszkén fogom viselni, amikor édesanya leszek.

Ti mit tennétek?

2011. aug. 11. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Tesóm megcsináltatta és csak utólag mutatta meg neki, akkor már úgysem tudnak mit csinálni :)
2011. aug. 11. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
*nekik
2011. aug. 11. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én megvárnám míg 18 leszek és szó nélkül elmennék, majd a kész művet megmutatnám.

Ha nem bírod kivárni és van aki elmenne veled (persze 18+, valaki családtag), akkor úgy.

2011. aug. 12. 00:03
 4/9 anonim ***** válasza:
ő is 18 volt:)
2011. aug. 12. 00:13
 5/9 A kérdező kommentje:

első válaszoló, a tesód hány éves volt és hova csináltatta?:D

amúgy tetszik az ötlet, csak tudod azért félek a szüleimtől, még ők a főnökök amíg velük élek :D :)

szerintem megvárom a 180at, de aztán szó nélkül szétvarratom magam.. lány létemre ez a dolog vonz :)

2011. aug. 12. 00:27
 6/9 anonim ***** válasza:
18 és a hátára egy szöveget (tehát elég nagy), nekem tetszik nagyon :)
2011. aug. 12. 00:37
 7/9 A kérdező kommentje:

értem köszi (:

jó azért nem várom meg a 180at ahogy írtam előbb véletlenül :D elég lesz, ha megvárom a 18at..

viszont bármit megtennék ha már magamon tudhatnám a fecskéimet :@

2011. aug. 12. 00:46
 8/9 anonim ***** válasza:
nem csodálom:) ő is sok ideig tervezgette. Van olyan tetoválás, amit csak fehér színnel csinálnak? vagy lehet olyat kérni?
2011. aug. 12. 00:56
 9/9 A kérdező kommentje:

minden megoldható

[link]

2011. aug. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!