Manapság nálunk miért a műnőket tartják szépnek?
Egyáltalán nem értem én sem,szerintem egy természetes nő sokkal szebb:) A nővérem(18) is mondta,hogy milyen kicsi a melle,hát szerintem egyáltalán nem(B kosár kell neki) és szép formás,mondta,hogy meg kéne nagyobbítani,hát azt hittem,hogy a pohár is kiesik a kezemből:D
Nekem sokkal jobban tetszenek a természetes,szép lányok.Egy kis smink,kicsit barnás bőr,persze nap barnította.
Kíváncsi vagyok,ki mit gondol:)
(14/L)
butaság ezekkel foglalkozni, és általánosítani..ahelyett h ezekre pazarolod az időt, foglalkozz a külsőddel :) jobb elfoglaltság
és, sztem : én pl azért szolizok, mert pár éve szedte megy gyógyszert amitől fényérzékeny lettem, és a szép kreol bőrőm, azóta nem tudott rendesen lebarnulni.. egyik nyáron se...bocsi, h műnő vagyok :)
sminkelem magam, mert így tetszem magamnak, és másoknak is..persze nem vakolat, de általában van rajtam, zavar ?!
műkörmöm is van, zselét rakatok a sajátomra, mert kiskoromban a sok lelki problémám miatt rágtam a körmeim... probléma lenne? nem, csak egyszerűen esztétikusan néz ki mindig a körmöm, amit nem hiszem h műnek tartana akárki is..
menj el fodrászhoz, és manikűröshöz, és legyél kicsit "műbb", hátha nem lesz időd ilyen hülyeségekkel foglalkozni..köszi
szép napot
Hátszerintem a szolival sincs semmi baj, csak azt is mértékkel. Mert van olyan lány, aki sajnos nem tud barnulni, csak égni, és a szoliba ha 2-3 percre megy,akkor lesz egy kis színe, de mint mondtam, ezt sem kell túlzásba vinni. Am. nekem a műköröm is tetszik, de abból is a szolíd, mondjuk nekem még egyszer volt tavaly valamikor, de nem is kell többször. Szép meg minden, de nem kellene. Am. meg azokat a lányokat sem értem akik olyan műkörmöt viselnek ami hegyes, és kb, 3 centi, nem eggy lányon láttam már...KÉRDÉS:Hogy törlik ki a feneküket?:D Erre sajnos nem tudok rájönni. A fiatal fiúknál, nagyrésznél pedig szerintem természetes hogy azt mondták, hogy a mű tetszik nekik, mert náluk még az a lényeg, mnél nagyobb...bla bla bla...szerintem tudjátok milyenek ők...
De pl.: pasim is, idősebb nálam jóval, és azt mondta, hogy nem az a lényeg, hogy mekkora. Sokkal szebb egy kissebb cici, ami formás és sokáig az is marad természetes úton, mint egy nagy mell, ami sokkal hamarbb megereszkedik, a melkasa ezáltal ráncosabb lesz idővel,és akkor jöhet a plasztikai sebész, mert ugyebár csúnyának már nem olyan jó lenni....
pusz
17/L
Ajj, az a csaj tényleg istentelenül ronda
Én is egyet értek mind a kérdezővel mind pedig azzal,hogy nagyon ronda a "szépségkirálynő"
Nem értem,hogy miért jutott ide a világ!
Csak a szőke,nagymellű cicababa arcú lányok a szépek!
Hát a szépségkirálynő meg...+o(
Amikor meghallottam a választáson,hogy ő nyert,egyből ki is nyomtam a Tv t,mert úgy felidegesített!
A legszebb a harmadik csaj volt a 3 közül szerintem,csak őt biztos azé nem reklámozzák,mert még csak 17 éves!
Amúgy voltak náluk 100X szebbek is,de ez is olyan egy sz@r műsor,mert bunda az egész!
Egy szó mint száz,a mai világ szerintem elég sz@r lett,mert csak az tud érvényesülni,aki szép és Qrva vagy akinek pénze van!
Sajnos ez van!
:S
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!