Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság nálunk miért a...

Manapság nálunk miért a műnőket tartják szépnek?

Figyelt kérdés
Műköröm, műdidi, műorr, műszáj,műszempilla, póthaj,vakolatsmink és az elengedhetetlen agyonszolizott bőr, tűsarkú cipő és didivillantós szűk toppocskák. Hova tűntek az igazi szépségek? Ne értsétek félre, ha valakinek ez tetszik én nem ítélem el! Csak nem értem,hogy miért az ilyen nőket tartják a legszebbeknek. A szépségversenyeket is többnyire a műszőke Barbi babák nyerik. A természetes szépséget manapság miért nem értékelik?
2009. jún. 21. 12:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem,hogy miért nem értékelik az IGAZI , TERMÉSZETES szépségeket ,mint amilyen pl. Keira Knightley is.
2009. jún. 21. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerencsére az egyetemen elég kevés ilyen műnő van...

Amúgy számomra sokkal érdekesebb elfoglaltság biológiát tanulni vagy olvasni, táncolni, lovagolni, mint pl szoláriumba vagy műkörmöshöz járni (szerencsére szép a bőröm magától is, és a körmeimmel sincs gond...)

Persze néha én is sminkelek, de csak szolidan.

Egyébként mivel ma már minden magváltoztatható, tökéletesíthető, ezért aki megteszi, az más ingert vált ki a többi emberből, mint aki nem "tökéletes".

Biztos ún. szupernormális inger a többi ember számára egy plasztikbaba látványa. Mint mikor egy rigó elé leteszik a saját tojását és egy hasonló színű, de sokkal nagyobb és szabályosabb tojást, mindenáron a nagyobbat próbálja kikölteni. A műmell és a szabályosra sminkelt arc (alapból senkinek sem 100%-osan szimmetrikus az arca) is ugyanebbe a kategóriába tartozik... szánalmas...

2009. jún. 21. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez a szánalmas szó a "kedvencem".Kb. minden 2.ember ezt használja szinte mindenre ami neki nem tettszik.Szerintem mindenkinek más az ízlése.És egyáltalán nem szánalmas ha valakinek a szabályos,megcsinált formák tettszenek.
2010. jan. 26. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert szép gömbölyű szabályos domborultatai vannak!
2011. febr. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!