Szép vagy? Hogy nézel ki?
Szia/sztok! :)
162cm/47kg. 23/L
Kékes-fekete hátközépig érő tépett haj, kék szem.
Homokóra test, pisze orr, gömbölyű fenék, kicsi mell =(.
Nem értékelem magam, mert nem vagyok megelégedve :)
Eredetileg szőke vagyok, de most vörös, félhosszú haj, zöld szem, 165 cm, 74 kg, 104-79-105 méretek (talán homokóra), ehhez 85/C-s melltartóméret. Kerek arcom van, azt mondják, babaarcú vagyok. Telt ajkaim vannak.
22 vagyok, kb 16-17-nek néznek:-D
14/L
Szőkésbarna haj zöldeskék szem,167 cm és 50 kg
Arcom kicsit pattanásos,hajam vasalni szoktam picit göndör
02-04 15:40
Szinte mintha magamat irtam volna le.Tök jót nevettem.
163cm, 44kg.
Hosszú szőkésbarna haj,zöld szem.Hófehér bőr.
Én valamilyen szinten szeretem magam,mert a külsőm nagyon kifejezi a belsőmet.Mármint nagyon ártatlanul nézek ki,az az arcom is gyerekes és ártatlan,meg az alakom is törékeny.
Az emberek általába nagyon jól megitélnek a külsőmből,úgyanis tényleg visszahúzodó és érzékeny(tényleg a lelkem is törékeny),picit kislányos vagyok 20éves létemre.Úgyhogy valamilyen szinten szeretem,hogy mindenki max 16-nak néz,mivel én se érzem magam 20évesnek.
Az alakom amúgy homokóra,fenekem meg mellem van akkora,amekkora kell,a csipőm is kiszélesedik,a derekam viszont nagyon keskeny.
Szeretem még az,hogy kicsi kezem,lábam van(35-36),kifejező a tekintetem,viszont utálom a fogaimat amik elég hülyén állnak(bár legalább fehérek),bizonyos szemszögből az arcomat,a hajamat ami összevissza tud állni és mindig kócos,a füleimet amik elállnak,és a szemöldökömet(mert nem túl karakteres).Ya meg az,hogy állandóan hihetetlenül sápadt vagyok.
De azért alapvetően szeretem magam ebben a jókislányos,aranyos külsőben.
10/6.5-7
Huh.. a hajam hátközépig érő, gesztenyebarna. 173 cm vagyok és 65 kg, éppen diétázok, már 3 kg-t leadtam (mivel eredetileg se voltam dagadt) :D Mellből szerencsére nem fogytam, 75/B-s melltartót hordok. Azt szeretem a melleimben, hogy szép kerekek, nem túl nagyok vagy picik, pont jó:) A derekam szép keskeny, onnan január eleje óta 7(!) centi ment le, napról napra vékonyabb..én innen adok le először:) A fenekem is elfogadható, de a lábam az blöö..:S Utálom:S:S
Az arcom meg hát.. szerintem iszonyatosan hülye fejformám van, szerencsére a féloldalas frufru takarja. Felül keskenyebb és lefelé szélesedik. Alapjában véve az arcom eléggé kislányos és ártatlan (ezt már nem egy ember meg is jegyezte), illetve hogy milyen szép dús, latinos ajkaim vannak XD Igaz, szeretem is nagyon:))
Egyébként minden reggel vasalom a hajam, mert undorítóóóó anélkül, hullámos, de nem az a szép hanem az ocsmány fajtából inkább :D
Ja és a fogaimat utálom a legjobban, picit ferde a fogsorom. Ennek ellenére azt mondják, nagyon jól áll ha mosolygok.
10 pasiból 9nek biztosan tetszem, ami sajnos sokszor iszonyatosan nagy hátrány is tud lenni. :( Még akkor is ha ezt sokan nem hiszik el..:(
Szóval összességében ha jól érzem magam a bőrömben akkor olyan 10/9 (mivel soha nem vagyok tökéletesen elégedett önmagammal)
De reggelente, amikor felkelek, legszívesebben -1est adnék magamnak XD
18,5/L
(Ja, és állandóan 16 évesnek néznek.:DD)
Szögezzük le, hogy lány vagyok.
Haj: Egyre sötétebb (magától), most épp középbarna, majdnem derékig ér és tépettre van vágva, de ez már nem nagyon látszik, mert le van nőve. Van hozzá oldalfrufrum is, amit (én szemszögemből) balról jobbra fésülök.
Alak: Na, ez az, amiről nem szívesen beszélek.:D A kemény 158,5 centimhez (vérképelemzésem alapján magas leszek) vagyok 76 kiló, de erre nem vagyok büszke. Nem annyira látszik meg rajtam, mert erős csontozatú vagyok, de azért van rajtam háj (ugyanakkor nem vagyok az a fajta, akit tipikusan kövérnek lehet nevezni). A lábaim sajnos vastagabbak az átlagosnál és hasam is van, de nem olyan nagy.
Arc: Az ismerőseim szeretnek szívatni a hófehér bőröm és (gyárilag) karikás szemeim miatt, de én kifejezetten büszke vagyok ezen tulajdonságaimra. Az arcformám inkább kerek, de azért nem úgy nézek ki, mint akinek ráült egy tehén a p*fázmányára.:D Az orromat nem szeretem, mert egy kicsit nagy és görbe is (nem kampós), viszont a szemeimet igen, mert szép nagyok és arányos a távolságra helyezkednek el egymáshoz képest. Egyébként zöldesbarna színűek, de inkább zöldnek lehet nevezni őket. A szám meg elég kicsi, tehát nem széles, viszonylag elég telt és lefelé "görbül".:D
Nos, azt hiszem, ennyi.
Naa..
12/L vagyok, 147 cm.,37kg.Hosszú hajam van,a hátam közepéig érő..aranybarna*-*
és nagy kerek,zöld szemeim vannak :]..egyedül a fogaimmal van baj,eléggé görbék,de fogszabályzóm lesz nemsokára..
Nem mondanám magam olyan szépnek,de azért rondának sem.
Tízből olyan hetes.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!