Szép vagy? Hogy nézel ki?
Alacsony vagyok(159cm),homokóra alakom van(52kg). Hosszú(mell alá ér) egyenes sötétbarna hajam és nagy kékes zöld szemeim vannak. Nem tartom magam különösebben szépnek,zavar hogy vékony és kis szám van és hogy néha szinte kezelhetetlen a bőröm. Viszont imádom,hogy nagyon pici,törékeny kezeim vannak :D
10/6,5
16L
Te kérdező?
Haj: vállig érő, középbarnától egyel sötétebb árnyalat, szép egészséges, hullámos
Szem: vörösesbarna de néha aranybarna, mandula
Arc: szív alakú, alul vastag az ajkam, fölül egész vékony, az orromat tartom kicsit furának, de van akinek így tetszik;) és a homlokom kicsit magas, de egy oldalfrufruval megoldottam
Szemüveges vagyok, alul nincs kerete, a többi része fekete, Retro gyönyörűség, nem válnék meg tőle semmiért, max. egy Raybanért:)
Az alakommal egészen elégedett vagyok, 162 cm-hez 60kg, de előnyösen oszlik el, 75-80/Bs a mellem, ami a testemhez kicsit nagy:S Szeretem, hogy tökéletes homokóra alakom van (102/79/102), és szerencsémre a fiúk is szeretik;)
13L
169 cm magas,48 kg.A hajam barnás szőke,félhosszú,mintha melírozott lenne csak sokkal szebb,természetesebb és nyáron szőke.A szemem színváltós de legtöbbször kék.Az arcommal teljesen megvagyok elégedve,a számat nagyon szeretem mert elég telt.A bőröm nagyon világos a szám pedig piros:D
Egyedül az zavar hogy kicsi a mellem de remélem még fog nőni.
8,5/9 és 16/L
Nem vagyok elégedett magammal..168 centimhez 88 kiló vagyok,ezen igyekszem változtatni.Arcomat szeretem..pisze ott,kékes-zöldes-szürke szem ívelt ajkak.A hajam szép,ápolt.Az alakom amúgy homokóra.Ha leadok 30 kilót még idén,akkor 10/8-9-et adnék(nem nagy képűség,mindenki szerint ritka szép arcom van. :) ) De így,hogy bőven van rajtam felesleg így 10/6.
18L
Magasság:165cm
Súly:63kg
Hajszínem világos szőke(eredeti), szemem zöld, emellett szép macskás, ajkaim teltek. Az állkapcsom és a járomcsontom karakteres. Szemüveget viselek. Melleimmel elégedett vagyok, feszesek, normális méretűek. Karjaim, lábaim formásak. Ha a derekam karcsúbb, a csípőm pedig szélesebb lenne, teljesen elégedett lennék magammal. 10/8.
magasság: 160 cm
Súly: 52 kg
Járok konditerembe rendszeresen, úgyhogy amit lehet, azt igyekszem kihozni magamból. Nem vagyok 100%-osan elégedett, de próbálom magam elfogadni.
Az arcom átlagos, fehér bőr, barna szem, és hosszú egyenes barna hajam van.
Szerintem szép vagyok (egyébként modellkedem,de nem ilyen szar cégeknél hanem párizsi,milánói stb.)
176cm 49kg hosszú láb,kéz, hátközépig érő hullámos haja, semmi mitesszer,pattanás az arcomon,,nyúlánkabb testalkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!