Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a húszon felüli,...

Mit gondoltok a húszon felüli, naponta sminket viselő lányokról?

Figyelt kérdés
Azokról, akik öltözködésben, hajban, sminkben naponta figyelik a divatot, és kétségbeesnek, ha egy kabát már féléve kiment a divatból? Akik a szemetet se viszik le smink nélkül?
2011. jan. 2. 14:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó. A 16 éves, minden nap sminkelő lány kapta meg a szemem. Még 10 évvel ezelőtt is k*rvának mondták volna azt, aki ennyi idősen sminkel, pláne minden nap, pedig nemrégen volt az a "tíz évvel ezelőtt".

Meg egy 16 évesnek minek minden nap smink? A fiatal bőre tönkre is megy, mielőtt kifejlődhetne.

2011. jan. 2. 16:07
 12/19 anonim ***** válasza:
De rólad van szó, mert nem tennéd fel ezt a kérdést, ha te is rendszeresen festenéd magadat. Miért zavar ha valaki sminkeli magát? Nem szemrehányóan kérdezem, csak érdekel.
2011. jan. 2. 16:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Látom elég feszült vagy..lehet egy kis smink rajtad is segitene,és végre megrakna valaki
2011. jan. 2. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! A kérdésben az szerepelt mit gondoltok a HÚSZON FELÜLI lányokról! És nem az, hogy húszon felül írjanak...

A smink mindenkinél mást jelent. Nekem szerencsére tökéletes az arcbőröm, szépek a fogaim, úgy gondolom nem bűn, 16 évesen, szemfestéket és szájfényt használni :) Szerintem mindenki maga dönti el, hogy néz ki. Ennyit akartam...

16/L

2011. jan. 2. 16:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező szimplán irigykedik, fene tudja miért... talán azért mert a csinos nőnknek, akik tudnak is bánni a nőiességükkel, sokkal nagyobb sikere van. Hogy válaszoljak is a kérdésre, engem nem izgat ki milyen mértékben követi a divatot, azon meg csak mosolyogni szoktam, hogy valaki a szemetet is kisminkelve viszi le. Én húszon felüli vagyok, nem divatmániás, de azért mindig megnézem mi a divat, és ha tetszik, az a valami megveszem, sminkelni is szoktam minden nap, ha megyek valahová. Nincs ebben semmi rossz. Ha megkéne nézni a másik végletett, sokkal rosszabbak azok a "nők" akik kinyúlt, kikopott ezer éves göncökben járnak, amiket még az öreganyjuktól örököltek, a hajuk elcseszett és adott esetben zsiros is, az arcuk meg tele ragyával, de véletlenül se sminkelnének, mennének fodrászhoz, vennének előnyösebb ruhákat, mert az "k.urvás". Hát gratulálok. Elég elégedetlen lehetsz életeddel, ha ez a kérdés téged egyáltalán foglalkoztat...Egyébként az is érdekes, hogy olyan kérdések sosincsenek, hogy "mit gondoltok azokról a nőkről, akik egyáltalán nem sminkelnek, nem követik a divatot stb...?" Dehát látszik, hogy irigy vagy. De ha szeretnél jobban kinézni, akkor ne csak irigykedj hanem tegyél érte.
2011. jan. 2. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ennyire divatüfggő embereket nem tudom megérteni... de amíg az alkatukhoz és a színeikhez passzoló, ízléses ruhát viselnek, és önazonosnak tűnnek, addig nincs "bajom" velük. A napi smink meg sztem nem gáz, csak a mértéket kell megtalálni, és tudni kell, mit illik nappalra és mit illik éjjelre viselni.
2011. jan. 2. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:

26 éves nő vagyok, 15 éves korom óta sminkelem magamat (természetes), de adivatot soha sem követtem, mindig azt húztam, ami jól állt, és mostanság is. Pl. nincs egy darab ceruzafarmerem sem, mert nem tetszik. De a tűsarkú csizma sem.

Az észrevételeim szerint a mai tinik öltözködnak a lefrissebb trend szerint, ha jól áll nekik akkor főleg, de ha nem áll jól nekik akkor is:P

2011. jan. 2. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:
19:10-es vagyok, soha sem néztek qrvának azért, mert volt rajtam egy kis smink, sőt, sokat dobott rajtam, mert 16 évesen már fejlett nőnek néztek. Ja, és egy darab ráncom sincs.
2011. jan. 2. 19:13
 19/19 anonim válasza:

Én is minden nap sminkelem magam suliba de nem túl extrán egy kis szemspirál meg szemceruza ennyi.A divatot meg nem követem úgy öltözködök apogy én akarok nem ahogy mások.

15/L

2011. jan. 22. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!