Mit gondoltok a húszon felüli, naponta sminket viselő lányokról?
Nem rólam van szó. A 16 éves, minden nap sminkelő lány kapta meg a szemem. Még 10 évvel ezelőtt is k*rvának mondták volna azt, aki ennyi idősen sminkel, pláne minden nap, pedig nemrégen volt az a "tíz évvel ezelőtt".
Meg egy 16 évesnek minek minden nap smink? A fiatal bőre tönkre is megy, mielőtt kifejlődhetne.
Kedves kérdező! A kérdésben az szerepelt mit gondoltok a HÚSZON FELÜLI lányokról! És nem az, hogy húszon felül írjanak...
A smink mindenkinél mást jelent. Nekem szerencsére tökéletes az arcbőröm, szépek a fogaim, úgy gondolom nem bűn, 16 évesen, szemfestéket és szájfényt használni :) Szerintem mindenki maga dönti el, hogy néz ki. Ennyit akartam...
16/L
26 éves nő vagyok, 15 éves korom óta sminkelem magamat (természetes), de adivatot soha sem követtem, mindig azt húztam, ami jól állt, és mostanság is. Pl. nincs egy darab ceruzafarmerem sem, mert nem tetszik. De a tűsarkú csizma sem.
Az észrevételeim szerint a mai tinik öltözködnak a lefrissebb trend szerint, ha jól áll nekik akkor főleg, de ha nem áll jól nekik akkor is:P
Én is minden nap sminkelem magam suliba de nem túl extrán egy kis szemspirál meg szemceruza ennyi.A divatot meg nem követem úgy öltözködök apogy én akarok nem ahogy mások.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!