Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a húszon felüli,...

Mit gondoltok a húszon felüli, naponta sminket viselő lányokról?

Figyelt kérdés
Azokról, akik öltözködésben, hajban, sminkben naponta figyelik a divatot, és kétségbeesnek, ha egy kabát már féléve kiment a divatból? Akik a szemetet se viszik le smink nélkül?
2011. jan. 2. 14:22
1 2
 1/19 szamóca. ***** válasza:

én is minden nap sminkelek, de nem esek kétségbe ha kiment a kabátom a divatból... és a divatot sem igazán követem.

az egy másik véglet. mit gondolok róluk? ha van idejük és pénzük, én ugyn leszaarom.

2011. jan. 2. 14:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Mivel ez nagyon nem az én világom, így ezen csak mosolyogni tudok. Azért azt nem tartom teljesen normálisnak, ha valaki ennyire megszállottan akar divatos lenni, és hogy még a kisboltba sem megy le full-smink nélkül... Az ilyen személyekről automatikusan az jut az ember eszébe, hogy teljesen felületes, és hogy nem lehet túl sok esze.
2011. jan. 2. 14:26
 3/19 anonim ***** válasza:

én nemgondolok róluk semmit, mert hidegen hagy. ha neki ezkell, ettől érzi jól magát, akkor csinálja.

a mindennapi smink amúgy még nemfeltétlen jelent rosszat

2011. jan. 2. 14:30
 4/19 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem különösebben érdekel. Mellesleg általában én is sminkelem magamat, ha megyek valahova. Nem esem kétségbe, ha smink nélkül kell elrohannom a kis közértbe, de jobban érzem magam sminkben. A divat nem igazán érdekel. Azt veszem fel, ami jól áll. Ez lehet egy 3
2011. jan. 2. 14:34
 5/19 anonim ***** válasza:

na lemaradt:

szóval ez lehet egy 30 éves kabát is.

2011. jan. 2. 14:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal semmi gond ha valaki követi a divatot.. És AD magára, IGÉNYESEN öltözködik. Nem úgy, ahogy manapság minden 2. ember, hanem van benne valami egyedi.. Szerintem értitek :)

A smink dolog nekem egy kicsit durva. A szemetet azért levinném anélkül is. Én is minden nap sminkelek, de pl ha elmegyek futni, edzésekre, vagy ilyesmi, oda semmi festéket nem rakok.

16/L

2011. jan. 2. 14:35
 7/19 A kérdező kommentje:
16 évesen nem dicsőség kiírni, hogy te mindennap sminkelsz... Inkább mélyen kéne hallgatni róla.
2011. jan. 2. 15:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg neked kéne mélyen elhallgatni az ilyen megnyilvánulásokat mert eléggé ciki...
2011. jan. 2. 16:00
 9/19 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az a ciki, hogy a tizenévesek ennyire a divat rabjai lettek, hogy már cikinek tartják azt, aki nem vakolja magát tizenévesen.

A kérdés egyébként is a húszon felüliekről szól! Tessék csak elolvasni!

2011. jan. 2. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te életedben nem sminkelted magadat húszonévesen? Ha ennyire irigyled a sminkelős lányokat, miért nem fested ki magadat te is mindennap?
2011. jan. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!