Mit gondoltok a húszon felüli, naponta sminket viselő lányokról?
én is minden nap sminkelek, de nem esek kétségbe ha kiment a kabátom a divatból... és a divatot sem igazán követem.
az egy másik véglet. mit gondolok róluk? ha van idejük és pénzük, én ugyn leszaarom.
én nemgondolok róluk semmit, mert hidegen hagy. ha neki ezkell, ettől érzi jól magát, akkor csinálja.
a mindennapi smink amúgy még nemfeltétlen jelent rosszat
na lemaradt:
szóval ez lehet egy 30 éves kabát is.
Szerintem azzal semmi gond ha valaki követi a divatot.. És AD magára, IGÉNYESEN öltözködik. Nem úgy, ahogy manapság minden 2. ember, hanem van benne valami egyedi.. Szerintem értitek :)
A smink dolog nekem egy kicsit durva. A szemetet azért levinném anélkül is. Én is minden nap sminkelek, de pl ha elmegyek futni, edzésekre, vagy ilyesmi, oda semmi festéket nem rakok.
16/L
Szerintem meg az a ciki, hogy a tizenévesek ennyire a divat rabjai lettek, hogy már cikinek tartják azt, aki nem vakolja magát tizenévesen.
A kérdés egyébként is a húszon felüliekről szól! Tessék csak elolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!