Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Jumbo Professi...

Schwarzenegger2 kérdése:

Mit gondoltok a Jumbo Professionalról? Megéri megvenni? Naponta hány adagot kéne szedjek hogy fejlődjek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 14. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól vagy schwarzi??
2011. ápr. 14. 17:41
 3/5 TOMAtm ***** válasza:
a jumbo hardgainereknek való,tiszta cukor,de te tudod.
2011. ápr. 14. 17:46
 4/5 TOMAtm ***** válasza:
ja ilyent nem irunk hogy cukor.vagy dextróz vagy szőlőcukor és ha össze akarunk zavarni akkor maltodextrin
2011. ápr. 14. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

Szia Swarci!

Fölösleges neked kérdést feltenned, mivel úgysem fogsz új válaszokat kapni! Sőt, tovább megyek. Valószinüleg ha valaki csak úgy feltesz egy kérdést Jumboval, vagy dextrózzal kapcsolatban, annak is a válaszok 90%-ban meg leszel említve, és viccelődés lesz az egész! Sajnos menthetetlen vagy, én felajánlottam a segítségem annak ellenére, hogy mekkora hülyeségeket kérdeztél, de neked nem kellett, pedig valószínű én voltam az utolsó ember aki normálisan szólt hozzád!

Kérdezősködj csak, minden nap írhatsz egy új kérdést hiszen elfér az oldalon és mi jót röhögünk a szerencsétlenségeden és az értetlenségeden!

Szép estét és várjuk holnap az újabb kérdést!

2011. ápr. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!