Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy nézek ki?

Szerintetek, hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 21. 21:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/159 anonim ***** válasza:
100%

Igen,valóban túlzás egy picit ez az ömlengés,nekem személy szerint a párom sokkal jobban tetszik(Nem megsérteni akarlak kedves kérdező,Te sem nézel ki rosszul)

Az meg,hogy privikkel bombáztalak volna,meg álompasi stb,lányok!

Oké modern világban élünk ahol már a nők is udvarolnak meg miegymás..na de ennyire!??:D

Én azért szeretem ha nekem bókolnak a pasik és nem ájuldoztam eddig senkitől így.

Viszont kérdező ha a helyedben lennék nagyon-nagyon örülnék,hogy ekkora sikerem van itt,ahol mindenkit lefikáznak/lefikázunk:))

2010. dec. 22. 18:30
 62/159 A kérdező kommentje:
Pedig szeretem ha a csajok nyomulnak.Egy férfinak is jól esik.Amúgy nem nagyon szokott előfordulni.Sőt eddig mindenhonnan nekem kellett kikaparnom a gesztenyét.Mivel nagy egyenlőség van,ezért nem hiszem,hogy gond lenne,ha egy csaj kezdeményez.Sőt ha egy csaj nyomul akkor tudom,hogy tényleg kellek neki és nem élek bizonytalanságban!Ám közben úgy néz ki elkelek... :D
2010. dec. 22. 18:42
 63/159 anonim ***** válasza:
100%
:D Hát mindenesetre sok sikert!
2010. dec. 22. 20:16
 64/159 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj Lin, de miért idézgetsz engem (én voltam a bombáználak privikkel)

Miért baj, ha szerintem jó pasi (5 éve barátom van)!? De egy helyes pasinak egy anonim oldalon azt írok, amit akarok.

Szerintem igenis jól néz ki, és tényleg írnék neki privit, ez nem tudom, miért olyan nagy kezdeményezés....

2010. dec. 22. 21:13
 65/159 anonim ***** válasza:
100%

Én is pécsi vagyok :D

Amúgy nagyon szépek a szemeid,először néztem nagyot :D meg helyes is vagy ;)

2010. dec. 22. 21:15
 66/159 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos vagy és jóképűűűűűűű*.*

nem szeretnél linkelni még képeeeeet?:D olyan jó nézni!

gyönyörűű szemeid vannak!:)

2010. dec. 22. 22:36
 67/159 A kérdező kommentje:

Holnap tudok linkelni,ha ennyire szeretnél. :D

Majd nézz vissza.A franc sem gondolta,hogy ennyi komment jön.

2010. dec. 22. 23:00
 68/159 anonim ***** válasza:
63%
Kedves "bombáználak privikkel"akkor egészségedre,de nekem meg ez a véleményem és ha ez téged ennyire méllyen érintett akkor...ez van.Én nem adnék idegenek véleményére,nyugodj meg,az idegeskedés nem tesz jót:D
2010. dec. 22. 23:54
 69/159 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vagy ilyen ellenszenves Lin?Itt senki nem ártott neked.Egyébként meg lett azóta csinálva a hajam úgy,ahogy javasoltad(elárulom nem a te kedvedért csak amúgy is tervben volt.)tehát oldalt szinte ki van borotválva.De mindegy nem lehet az ember mindenkinek szimpatikus.Aki meg egy igazi szüfrazsett,azzal nem is lehet vitatkozni meg nem is érdemes.
2010. dec. 23. 00:09
 70/159 anonim ***** válasza:
100%

Sziia! visszanéztem ide de még nem linkeltél képet:D nagyon várom máááááááááár!:D(és sztem nemcsak én)

1 egészalakost is léccives:)

Nagyon jóóóóól nézeeeeel kiiiiiiiiiiiiiiiii*.*

2010. dec. 23. 09:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!