Igen,valóban túlzás egy picit ez az ömlengés,nekem személy szerint a párom sokkal jobban tetszik(Nem megsérteni akarlak kedves kérdező,Te sem nézel ki rosszul)
Az meg,hogy privikkel bombáztalak volna,meg álompasi stb,lányok!
Oké modern világban élünk ahol már a nők is udvarolnak meg miegymás..na de ennyire!??:D
Én azért szeretem ha nekem bókolnak a pasik és nem ájuldoztam eddig senkitől így.
Viszont kérdező ha a helyedben lennék nagyon-nagyon örülnék,hogy ekkora sikerem van itt,ahol mindenkit lefikáznak/lefikázunk:))
Ne haragudj Lin, de miért idézgetsz engem (én voltam a bombáználak privikkel)
Miért baj, ha szerintem jó pasi (5 éve barátom van)!? De egy helyes pasinak egy anonim oldalon azt írok, amit akarok.
Szerintem igenis jól néz ki, és tényleg írnék neki privit, ez nem tudom, miért olyan nagy kezdeményezés....
Én is pécsi vagyok :D
Amúgy nagyon szépek a szemeid,először néztem nagyot :D meg helyes is vagy ;)
Nagyon aranyos vagy és jóképűűűűűűű*.*
nem szeretnél linkelni még képeeeeet?:D olyan jó nézni!
gyönyörűű szemeid vannak!:)
Holnap tudok linkelni,ha ennyire szeretnél. :D
Majd nézz vissza.A franc sem gondolta,hogy ennyi komment jön.
Sziia! visszanéztem ide de még nem linkeltél képet:D nagyon várom máááááááááár!:D(és sztem nemcsak én)
1 egészalakost is léccives:)
Nagyon jóóóóól nézeeeeel kiiiiiiiiiiiiiiiii*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!