Nekem sem jön be ez a fiú mármint a kérdező, már elejétől kezdve nem értettem miért szereti ennyire pff.
Meg mikor a másik fiú betette a képét elkezdett vele bunk*zni. Szóval szemét is, kritikát nem fogad el. Vastag Csaba helyesebb nem??
Látom vannak akik csak beugatnak hülyeséget és irigykednek.Nekem nem baj! :D
A gyerek megérdemelte aki belinkelte a képét.Tegyen fel saját kérdést.Ennyi!!!
szép a szemed, van kisugárzásod, nem vagy síkhülye :)
Tegyél fel olyan képet, amin úgy mosolyogsz, hogy látszanak a fogaid, azt jobban szeretem, úgy meg tudnám mondani helyes vagy-e!
Most az miért ír hülyeséget, akinek nem jössz be?
Szerintem nem vagy csúnya, de nem vagy az ideálom.
Most pedig nekem is azt fogod írni, hogy irigykedek?! :S Kicsit tényleg egónak tűnsz. Szerintem vegyél vissza és tényleg ne így ismerkedj. De te tudod.
18/L
Épp ez az hogy az miért ír hülyeséget akinek nem jössz be?
Most őszintén szólva , ne haragudj de én nem gondolak helyesnek. De szerintem ezzel hogy elmondtam nem mondtam semmi bántót. Én meg senki kedvéért nem fogok nyálazni,ha nem úgy gondolom. És kész! Sziasztok
nem vagy csunya..erdekes mert nekem inkabb a vasalhaju retrosok jonnek be, de te valamiert megfogtal..nem vagy csunya de hiaba mert messze laksz:P
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-23 17:22
Nem jeleniti meg a kepet ( sajnos:) )
jah amugy meg a következő értelmes kérdésed az legyen itt hogy :
Szerintetek, hogy nézek ki?
Terentius kérdése:
Szerintetek, hogy nézek ki?
( létszi akinek nem tetszik ne írjon semmit mert ki-baszott nagy az egom és szétoltalak) köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!