Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy nézek ki?

Szerintetek, hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 21. 21:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/159 anonim ***** válasza:
62%
Kérdezhetnék valamit? Amikor fél éve tettem fel itt, hülye módjára érdeklődő kérdést, akkor nálam miért kellett bekiabálni, hogy miért itt érdeklődsz, menj el máshova? Ennél a kérdésnél nem látok ilyet... Néhányan megjegyezték, hogy ez sok. Hát tényleg az! Érdekes nálam háromnegyede lehúzott a válaszoknak... Ha van rá igény, én kirakom a képemet, kíváncsi lennék-e hogy ezek után is csak jönnének a negatívok! Teljesen egyetértek Lin 18:30-as válaszával! Érthetetlen, hogy teljesen normális kinézetű pasikat lefikáztok, valaki meg beír egy átlagos képpel, és ő lett az új Isten! Hű, de érdekes! Kedves kérdező, félre ne érts, semmi bajom veled nem vagy csúnya, de ami itt megy az sok! Most persze egy nagy irigykedésnek hat le a válaszom... Ezért ha kell én Lin és a többiek igazáért belinkelek a képet, anno kb. válaszok háromnegyede negatív volt. Mint valaki írta, ezek az anonim vélemények tényleg nem számítanak semmit sem. Kizárólag az érzékeltetés kedvéért ha kell belinkelem magam. De ha nem kell akkor nem linkelek, nem akarom megzavarni a válaszadók olvadozását...
2010. dec. 23. 11:29
 72/159 anonim ***** válasza:
68%
jah és a "A gyk történetének 1. helyes linkelős pasija." nálam kiütötte a biztosítékot.
2010. dec. 23. 11:36
 73/159 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Egy pár hónappal ezelőtti egész alakos:

[link]

2010. dec. 23. 15:41
 74/159 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hosszabb a hajad az nagyon jól áll!

Nagyon szépek a szemeid és összességében egy jó pasi vagy:D

Szerintem lenne esélyed modellkedni;)

próbáld meg!

Én voltam aki kért még több képet! köszii őket:) jólnézelkiii!*.*

2010. dec. 23. 15:46
 75/159 A kérdező kommentje:
Szívesen és én köszönöm.Nem igazán vonz a modellvilág és nem vagyok izmos sem ami azért oda kell.Habár januártól elkezdek gyúrni.Más területen tervezek elhelyezkedni,mert lesz normális szakmám egy-két éven belül.Nem is akármilyen! ;)
2010. dec. 23. 15:50
 76/159 anonim ***** válasza:
92%

Nem rosszindulatból írtam,nem kell mindenben a rosszat látni:)

Egyébként tényleg rossz lehet azoknak akiket itt lefikáztak,ahogy írta fent is egy válaszoló,ezért is írtam,kicsit már mintha túlzásba esnének,ami engem nem zavar ugyan,csak megjegyeztem.

Meg pl. mulltkor egy tök helyes csajszi linkelte be a képét és jöttek azzal,hogy "Itt akarod fényezni magad?"meg "hiába nézel ki jól látszik az értelmi képességed,hogy ide fölrakod magad"stb.

Ezért is állok itt értetlenül,hogy egy negatív vélemény sincs.

De lehet azért,mert a nők egymással ellenségesebbek..vagy passz.

Mindenesetre tényleg nem sértés volt,csak megállapítás.

A hajad egyébként tényleg jobb így és nem is gondoltam,hogy az én kedvemért csináltattad meg;D

A fenti válaszoló egyébként belinkelhetné a képet,kíváncsi vagyok:)

2010. dec. 23. 17:03
 77/159 anonim ***** válasza:
57%

Jól látod a dolgokat Lin, így van, nem esik túl jól az adott személynek az biztos. Én már csak tudom :D

Kérted a fotót. Én állom a szavamat, így hát belinkelem. Mint mondtam csak fikázást kaptam anno, főleg azért mert fiatalabb az arcom kicsit a koromnál meg hátrazseléztem akkor még a hajamat, emiatt is leugattak.

Mivel a portfólióm még nincsen kész, így amatőr próbálkozást linkelek... Az arcom látszik rajta főleg.

Hát íme:

[link]

Ha valaki fikázni akar, az nyugodtan rakjon magáról is képet fel, ide :)

A háttér tudom, nem túl férfias, de ez volt itthon...

2010. dec. 23. 17:22
 78/159 anonim ***** válasza:
82%
jah és 18/F voltam
2010. dec. 23. 17:23
 79/159 anonim ***** válasza:
88%
17:22 hát ez biztos nem te vagy...:O Ez valami modell vagy nem? Vagy tényleg te lennél csak portfólióból van a kép?
2010. dec. 23. 18:28
 80/159 anonim ***** válasza:
88%
ja bocsi, írtad, hogy nem portfólió:$ Hát, neked nagyon jó fényképarcod van valóban!
2010. dec. 23. 18:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!