Amikor hosszabb a hajad az nagyon jól áll!
Nagyon szépek a szemeid és összességében egy jó pasi vagy:D
Szerintem lenne esélyed modellkedni;)
próbáld meg!
Én voltam aki kért még több képet! köszii őket:) jólnézelkiii!*.*
Nem rosszindulatból írtam,nem kell mindenben a rosszat látni:)
Egyébként tényleg rossz lehet azoknak akiket itt lefikáztak,ahogy írta fent is egy válaszoló,ezért is írtam,kicsit már mintha túlzásba esnének,ami engem nem zavar ugyan,csak megjegyeztem.
Meg pl. mulltkor egy tök helyes csajszi linkelte be a képét és jöttek azzal,hogy "Itt akarod fényezni magad?"meg "hiába nézel ki jól látszik az értelmi képességed,hogy ide fölrakod magad"stb.
Ezért is állok itt értetlenül,hogy egy negatív vélemény sincs.
De lehet azért,mert a nők egymással ellenségesebbek..vagy passz.
Mindenesetre tényleg nem sértés volt,csak megállapítás.
A hajad egyébként tényleg jobb így és nem is gondoltam,hogy az én kedvemért csináltattad meg;D
A fenti válaszoló egyébként belinkelhetné a képet,kíváncsi vagyok:)
Jól látod a dolgokat Lin, így van, nem esik túl jól az adott személynek az biztos. Én már csak tudom :D
Kérted a fotót. Én állom a szavamat, így hát belinkelem. Mint mondtam csak fikázást kaptam anno, főleg azért mert fiatalabb az arcom kicsit a koromnál meg hátrazseléztem akkor még a hajamat, emiatt is leugattak.
Mivel a portfólióm még nincsen kész, így amatőr próbálkozást linkelek... Az arcom látszik rajta főleg.
Hát íme:
Ha valaki fikázni akar, az nyugodtan rakjon magáról is képet fel, ide :)
A háttér tudom, nem túl férfias, de ez volt itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!