51/159 anonim válasza:
Nahát... nagyon jó képű pasas vagy.
Még modellként is dolgozhatnál, vagy színészként.
52/159 anonim válasza:
Úgy nézel ki, mint a volt barátom, és én is kiraktam őt:D Helyes vagy (mint ahogy ő is), de látod-látod nem minden a külső!
53/159 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm az összes választ.Nem gondoltam volna,hogy ezt a reakciót váltom ki! :D:D:D
2010. dec. 22. 14:41
54/159 A kérdező kommentje:
Igaz.Ha a szerelem elmúlik akkor az ember bárhogy kinézhet.A kedvenc idézetem: "a gyémántot csak a gyémánt vágja".Végül bebizonyosodott,hogy ő nem volt az...
2010. dec. 22. 14:44
55/159 anonim válasza:
Uhh, szereted az Ossiant?:) Ha félreértettelek, akkor bocsi, csak van egy ilyen banda, akik egyik számának ez a szövege.
56/159 anonim válasza:
"A gyk történetének 1. helyes linkelős pasija."
Álmodban kicsikém! Sajnos volt itt olyan, akit porrá aláztatok, amikor semmivel sem nézett ki rosszabbul a linkelő pasasnál.
Tényleg nem vagy csúnya és jó fej vagy, de hogy 100%-ban elolvad mindenki, ez nagyon sok.
57/159 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy Ossian.Az egyik kedvencem.
2010. dec. 22. 15:27
58/159 anonim válasza:
Huhh, helyes is vagy és még az Ossiant is szereted:D Nincs kedved beszélgetni?:$ Ha van, írj priviben:)
59/159 anonim válasza:
Tényleg nagyon helyes vagy, ha nem lenne pasim, biztos bombáztalak volna privikkel.:)
És gyönyörűek a szemeid.
23/L
60/159 anonim válasza:
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... Büszke lehetsz magadra,és egyen önbizalmad,mert nagyon is van mire! Na és azok a szemek...kegyetlen...
A 3. képed a legjobb :)
Ha nem lenne párom....Becsüljön meg téged az a csaj,aki majd lesz neked,mert külsőre csillagos ötös. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!