21/159 anonim válasza:
Jóóó :) ha a személyiséged is jó hozzá akk minden ok :D
22/159 A kérdező kommentje:
Mindegy ez van.Ő gyereket akart már én még nem.
2010. dec. 21. 22:01
23/159 anonim válasza:
Akkor tényleg nincs miért elkenődnöd.
Nagyon szép arcod van, a lányok szeretik a magas fiúkat és értelmesnek is látszol.
Nem piskóta a szakítás, de fel a fejjel !
24/159 anonim válasza:
Nekem is szimpatikus vagy :) az első képen amit kiraktál nem voltál az, de amit 2.nak linkeltél be képeket mikor megláttam rögtön emgváltozott a véleményem :)
16/L
25/159 anonim válasza:
Aranyos vagy :) ne legyél elkenődve majd találsz egy olyan lányt akivel boldog leszel :) állítom h ahogy megtalálod és beveted a kiskutya nézést egyből elolvad majd a csaj xD sok szerencsét ;) fel a fejjel ;)
17/L
26/159 anonim válasza:
Helyes vagy, nekem tetszel. ;) :) És a szemeid... *.* <3
27/159 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a csajok tényleg a mosolygós képeket szeretik.
2010. dec. 21. 22:05
28/159 anonim válasza:
jaja sokkal életteltelibb az arcod is amikor mosolyogsz ;)
17/L
29/159 anonim válasza:
öröm ránézni a képedre,nagyon helyes pasi vagy :)
30/159 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ez nem társkereső,de közületek nincs valaki aki legalább baranyai lenne? :D
2010. dec. 21. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!