Ezek szerint nem épp önbizalomhiány miatt raktad fel a képed.
Ilyet írni,hogy irigyek...egy 14éves kislánytól érthető,de Te elvileg felnőtt férfi vagy.
Szerfintem nagyon sok helyesebb srác van mint Te.Bár ha a személyiséged megnyerő akkor végülis mindegy a külső.
Gondolom az ide író lányok többsége a nagy átléagba tartozik(Ezzel nem az írom,hogy én nem)akik nem tudnának egy igazán jó pasit kifogni,így már a Te kategoriádtól is beájulnak.Ez most nagyon szemétségnek tünik és lehet az is,de akkoris ez a véleményem.
Nálam igazából csak a viselkedéseddel járattad le magad,hogy ha negatív kritikát kapsz valakitől az csúnya rossz ember.Nem túl férfias...
És most jön az abszolút szemétség:
Lehet nem véletlenül dobott a barátnőd.
Nem akarok ezen vitatkozni,tudom most le leszek pontozva,de vállalom.Nem kötekedni jöttem fel,tehát nyugi,nem szítom tovább a tüzet.
Lin! Tökéletesen egyet értek veled.
A kérdés az volt, hogy "Szerintetek, hogy nézek ki?" és nem az, hogy "Írjatok jó kommenteket rólam!(?)" vagy ilyesmi. Benne volt a pakliban, amikor kitette, hogy valakinek nem fog bejönni. Csak szerintem a sok dicséret túlságosan is megnövelte az egóját.
Meghát akik ide felmerik tenni magukat... félő nehogy a napiszaron kössenek ki. :)
18/L
Lin..:)
"Gondolom az ide író lányok többsége a nagy átléagba tartozik(Ezzel nem az írom,hogy én nem)akik nem tudnának egy igazán jó pasit kifogni,így már a Te kategoriádtól is beájulnak.Ez most nagyon szemétségnek tünik és lehet az is,de akkoris ez a véleményem."
Én pl azt írtam a vasalthajuakat szeretem..Namost valakinek ok nem jonnek be, de azert meg lehet nezni kikkel allnak ok szoba;D
Engem is csak az húzott fel hogy akkor minek rak ki egy kérdést?? Vagy mit gondolt hogy mindenkinek be fog jönni? Lehet hogy nekem azért nem jön be mert 13 éves vagyok. De igazából a Vastag Csaba meg bejön pedig 28 éves. Igaz hogy az a fiú nem csak szerintem helyes és k*rva szerxy.
Bár az én koromba szerintem megszokható a rajongás :)
Lin, ez már megint nem volt szép.Te honnan gondolod, hogy az ide írók átlag csajok, akik nem bírnak felszedni jó pasikat?
Nekem pont ez a hozzáállás ne tetszik gyakorin....és nem is ragoznám tovább....
Itt nem arról van szó,hogy nagy lenne az egóm vagy,hogy nem bírom a negatív kritikát!Csak nem tudom miért kell olyanokat beírni,hogy jól nézel ki 2 golyóval a fejedben,meg szopjátok már le online!Én sem írok másoknak ilyet pedig sokszor válaszolok!A Vastag gyerek meg hogy jön
ide?
Olyat én nem írtam amit idéztél Kérdező.
Én azért lepődtem meg ezen a dolgon,mert a kérdező mint férfi egyálltalán nem az esetem...Volt az egészalakos képe is és nem egy sportos,jóképű gyerek.(Számomra)Tehát nem értettem másoknak miért tetszik annyira,de egyszerűen csak túl kritikus vagyok lehet.
Azt meg azért írtam,hogy átlagosak az ide író lányok(És nem általánosítva,biztos vannak nagyon szépek is),mert nehezen tudom elképzelni,hogy bombanők itt ülnek a gép előtt és egy ilyen fiúért ömlengenek.
Nálam pl.: egy kicsit sportosabb test a nyerő(Már amit az egészalakos képből le tudok szűrni)és az arca sem tetszik annyira.
De ott rontottam el,hogy nem vettem figyelembe,mindenkinek más az izlése.:)
További szép napot!
"A Vastag gyerek meg hogy jön ide?"
hmm.. Csak megjegyeztem hogy nekem az olyan az esetem. :) Bocsi de te az egyik osztálytársam apukájára hasonlítasz:S
12:35-ös vagyok.
De ha te 23 éves vagy akkor a nálad 5 évvel idősebb emberre miért mondod azt hogy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!