Turis ruhát hordanál, hogy vélekedsz róla?
Figyelt kérdés
Én azért vásárolok ott mert olcsón kapom meg a ruhákat és emellett bő a választék.
Mit gondolsz a turis ruhákról, az ott vásároló emberekről, vannak előitéleteid és ha igen miért?
2010. dec. 12. 18:26
31/34 anonim válasza:
a versace estélyis vagyok. anya tökéletesen véletlenül szedte fel, mert tetszett neki, de nem volt a mérete. elhozta, mert rajta volt még a cimke-mmint az árcédula:)- gondolta, csak jó lesz vkinek:P megyeszékhelyen lakom, elképzelhető, hogy azért nagyobb a választék...
32/34 anonim válasza:
Az árcédula? Megkérdezhetem, h eredetileg mennyi lett volna?:D
33/34 anonim válasza:
Van néhány turis ruhám, de leginkább itthon hordom őket. Eddig is tudtam, hogy jó minőségűek a cuccok ott, aztán nem rég megnéztem pár turis cuccomnak a címkéjét, és hát Takko, H&M, stb... volt mindegyik, eléggé csodálkoztam rajta :D de mostmár ezt is tudom :) De én azért leginkább butikokban, plázában vásárolok.
Egyébként nincs velük semmit bajom, és nincsenek előítéleteim azokról, akik ott vásárolnak.
34/34 anonim válasza:
Én ma vettem egy Monsoon övet,még rajta volt a címke.É 250 ft-ért vettem meg és az eredeti ára 11.000 ft volt:))).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!