Turis ruhát hordanál, hogy vélekedsz róla?
Én azért vásárolok ott mert olcsón kapom meg a ruhákat és emellett bő a választék.
Mit gondolsz a turis ruhákról, az ott vásároló emberekről, vannak előitéleteid és ha igen miért?
Amióta egyszer elvittek engem is turiba, azóta mindent (kiv. bugyi, harisnya, zokni, melltartó) ott veszek, eleinte persze szkeptikus voltam, de vannak olyan ruhák amit más boltokban teljesen felesleges megvenni vadi újan, több ezer forintért. Én kilósba járok és imádom:D
19/L
Sűrűn vásárolok ott, mert általában azt engedhetem meg magamnak. (kivéve fehérneműk, cipők)
21/L
Én néhányszor voltam eddig turiban, de általában nem láttam semmi jót pedig nagyon akartam.Hiába mondják, hogy márkásak ott a ruhák, de mit érek vele ha ordít róluk, hogy már vagy tíz évesek(ez nem azt jelenti, hogy agyonhasználtak).Szerintem nem egyedi igazán csak régebbi stílusu ruhákat látok(bőnadrág, ízléstelen felső FŐLEG!, persze akad kivétel, de nekem nincs türelmem 1-2 elfogadható darabért órákig turkálni).Szóval inkább megvárom a plázai boltokban a leárazást és ott találok divatos ruhákat.
Tudom majd most jön, hogy ott tömegcucc van meg stb., de az ember nem a ruhájától lesz tömeg v. egyedi.Nekem a plázai boltokban jobban tetszenek a ruhák ez van...De persze van aki ügyes és ki tud fogni jó darabokat.Ember és pénztárca függő...
Ez van ez a véleményemlehet lepontozni...
Szerintem az hogy mert olcsó csak egy kifogás... márás helyeken ha akció van, akkor lehet venni jó dolgokat.
Ráadásul a turkálókban lévő ruhák használtak, régiek, nem divatosak kicsit sem.
A választék meg a sok rosszból bő... nekem pl egyáltalán nem jön be az hogy ott kell turkálni pár kupac között a ruhák után.
Jah és igen vannak előitéleteim de nem tudom hogy pontosan miért, pl ha egy tetszik valaki de megtudom hogy onnan vásárol rögtön el megy az érdeklődésem iránta.
Szerintem a lusta és elhanyagolt külsejű emberek vásárolnak ott.
De mindenkinek szíve joga eldönteni hogy honnan vásárol, ilyen embereknek is kell lenni.
Úristen, utolsó !
Kösz, hogy feldobtad az estém, ennél nevetségesebb hozzászólást régen olvastam :D
ma 19:04
manapság sokkal több a vállfás turkáló és köszi a nézőpontod megosztássát
C'est la vie
Van ilyen, az ilyen sekélyes emberektől meg nem is lehet mit várni. Ha képes vagy valakit csak azért megítélni, mert turis vagy kínais ruhákban jár, akkor az a te szegénységi bizonyítványod.
Mondjuk a korodra kíváncsi lennék, gondolom nem több 13-nál, akit anyuci/apuci pénzel, hogy a minél drágább ruhákban villoghasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!