Hordanál Ice-Watch vagy Too Late karórát? Melyik jön be jobban?
Egyik se. Amúgy se fizetek ennyit egy ronda, bumszli óráért, amit két év múlva már fel se lehet majd venni, olyan "égőőőőőőőő" lesz addigra.
Akkor már veszek inkább egy olyan órát, ami stílusos és örök darab. :D
Nekem van egy fehér "too late" órám 600 Ft volt a kínaiban... Ugyan úgy működik,finomabbak a vonásai,csak nem az van az oldalára írva,hogy Too Late,hanem Hello
:P 600 Ftt megér :)
14L
en hordanek, bar nem szeretem az orakat, soha nem is hordtam. de ezt felvennem. csak eleg draga. legalabb is en nem adnek ki ennyit egy oraert, mivel h nem szeretem oket :) najo ez kiveltel.
remelem ertesz
Szülinapomra kaptam egy Too Latet, egy klasszik darabot, sötét lila színű, vízálló, és mivel szilikonos, így allergiások is hordhatják, szerintem igazán nem drága 4ezer forintét. Ja igen, és addig hordom ameddig tetszik, nem nagyon érdekel, mi a divat. Az Ice-Watch túl bumszli az én csuklómra.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!