Turis ruhát hordanál, hogy vélekedsz róla?
Én azért vásárolok ott mert olcsón kapom meg a ruhákat és emellett bő a választék.
Mit gondolsz a turis ruhákról, az ott vásároló emberekről, vannak előitéleteid és ha igen miért?
Igen, szoktam. Tényleg egyedi ruhákat lehet találni. De tény, hogy intenzíven kell turizni, hogy jó cuccokat találjunk. Pl. Én Lonsdale cuccokat keresek leginkább, és néha találok is. De vettem már olyan H&M szövetkabátot, hogy vadiújnak nézett ki, egyáltalán nem volt viseltes. Még a pótgombok is a belsejébe voltak varrva, tényleg, még egy kósza boholy sem volt rajta. 500 Ft volt, és sokan megdícsérték, hogy milyen csinos. A nővérem még rám is förmedt, hogy hogy van képem új kabátot venni, ráadásul a plázából? XD Találtam már Pimkie márkájú felsőt is, az is nagyon szép.
"Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:04"
Igen, a 29%-od is arról árulkodik, hogy baromira jobb vagy mindenkinél.
Én általában Árkádban, Plázában vásárolok, mindig keresem a leárazásokat, de havonta 1-2x benézek turkálóba is. Már van egy H&M-es pólóm onnan és éppen tegnap vettem egy barna táskát. Szuperjó táska, nagyon nagyon tetszik ráadásul 990 Ft- volt és elég nagy is. Amúgy meg turkálóban fogott ki barátnőm Vans cipőt, teljesen használatlant és egy Dolce & Gabbana pólót. :) Keresni kell csak! :)
És nincs előítéletem. Számomra ugyanolyan bolt mint egy másik. :)
16/L
Én régebben vásároltam ott, nagyon szép és egyedi cuccokat találtam mindig. Főleg szoknyákat, felsőből kevesebbet. A kalapjaim még mindig turiban veszem, mert azok nagyon-nagyon drágák újonnan, turiban pedig csodálatos, régies kalapokat találok néha, amiket imádok.
Most már azért nem vásárolok ott, mert megtnaultam varrni, és a saját ötleteim valsítom meg:)
Egyébként azt gondolom az ott vásárlókról, hogy van az 50 éves ruharagadozó-néni kategória, amitől agyf*szt kapok, úgy csapnak le az ocsmány, olcsó FEHÉRNEMŰKRE, és a minél olcsóbb ruhákra is, mind1, milyen ronda legyen az.
Aztán persze van a fiatalabb korosztály, akik közül többnyire azok az igényes egyének járnak turiba, akik szeretnének megfizethető áron egyediek és igényesek lenni.
Én inkább azokkal szemben vagyok előítéletes, akik kiadnak egy "márkás" plázacuccért 10-20 ezer ft-okat, holott gagyi kínai minőség :) 22/N
Imádom a turikat! Szerencsére nagyon jó érzékem van hozzá, mindig találok egy rahedli irtó jó ruhát. Főleg pólók, kardigánok, de találtam már szoknyát is magamnak, és szövetkabátot. Sőt! 3 évesen turiba vettem a plüsspandám, ami máig a kedvencemXD
Az ott vásárló emberekről azt gondolom, hogy egész biztosan nem felszínesek:)
Én is szoktam turkálóba járni, de nem túl gyakran járok sikerrel. Azt elárulnátok, hogy ti hova jártok turizni? Mert kisvárosban élek, van 3 turi, ahova néha benézek, de én eddig soha nem találtam Next-nél márkásabb holmit. Szerintem nagyvárosban, fővárosban a turik kínálata is más, de ez lehet csak az én agymenésem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!