Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Turis ruhát hordanál, hogy...

Turis ruhát hordanál, hogy vélekedsz róla?

Figyelt kérdés

Én azért vásárolok ott mert olcsón kapom meg a ruhákat és emellett bő a választék.

Mit gondolsz a turis ruhákról, az ott vásároló emberekről, vannak előitéleteid és ha igen miért?

2010. dec. 12. 18:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%

Igen, szoktam. Tényleg egyedi ruhákat lehet találni. De tény, hogy intenzíven kell turizni, hogy jó cuccokat találjunk. Pl. Én Lonsdale cuccokat keresek leginkább, és néha találok is. De vettem már olyan H&M szövetkabátot, hogy vadiújnak nézett ki, egyáltalán nem volt viseltes. Még a pótgombok is a belsejébe voltak varrva, tényleg, még egy kósza boholy sem volt rajta. 500 Ft volt, és sokan megdícsérték, hogy milyen csinos. A nővérem még rám is förmedt, hogy hogy van képem új kabátot venni, ráadásul a plázából? XD Találtam már Pimkie márkájú felsőt is, az is nagyon szép.

"Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:04"

Igen, a 29%-od is arról árulkodik, hogy baromira jobb vagy mindenkinél.

2010. dec. 13. 15:01
 22/34 anonim ***** válasza:
7%
Igen, mert én őszintén megmondom nem béna kis történeteket irkálok ami mindenkinek tetszhet és majd milyen jól felpontoznak. xD Ennyi én ilyen pasi vagyok, megmondom a véleményem őszintén, van hogy jó, van hogy nem!
2010. dec. 13. 18:58
 23/34 anonim ***** válasza:
89%

Én általában Árkádban, Plázában vásárolok, mindig keresem a leárazásokat, de havonta 1-2x benézek turkálóba is. Már van egy H&M-es pólóm onnan és éppen tegnap vettem egy barna táskát. Szuperjó táska, nagyon nagyon tetszik ráadásul 990 Ft- volt és elég nagy is. Amúgy meg turkálóban fogott ki barátnőm Vans cipőt, teljesen használatlant és egy Dolce & Gabbana pólót. :) Keresni kell csak! :)

És nincs előítéletem. Számomra ugyanolyan bolt mint egy másik. :)

16/L

2010. dec. 17. 20:48
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
anya talál jó dolgokat, én valahogy nem tudok semmit "kiszúrni". 30 ezres nadrágot néztem márkaboltban. anya hazahozta ugyanazt cimkével, pótgombbal... 500 ftért.. versace estélyit is hozott, benne volt ugyanúgy az árcédula. vannak gyöngyszemek... nem veszek olyan ruhát, amit más is hordott, de ezek ellen nincs kifogásom. egyszerűen mosás után sem érzem higiénikusnak.
2010. dec. 17. 21:00
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben vásároltam ott, nagyon szép és egyedi cuccokat találtam mindig. Főleg szoknyákat, felsőből kevesebbet. A kalapjaim még mindig turiban veszem, mert azok nagyon-nagyon drágák újonnan, turiban pedig csodálatos, régies kalapokat találok néha, amiket imádok.

Most már azért nem vásárolok ott, mert megtnaultam varrni, és a saját ötleteim valsítom meg:)

Egyébként azt gondolom az ott vásárlókról, hogy van az 50 éves ruharagadozó-néni kategória, amitől agyf*szt kapok, úgy csapnak le az ocsmány, olcsó FEHÉRNEMŰKRE, és a minél olcsóbb ruhákra is, mind1, milyen ronda legyen az.

Aztán persze van a fiatalabb korosztály, akik közül többnyire azok az igényes egyének járnak turiba, akik szeretnének megfizethető áron egyediek és igényesek lenni.

Én inkább azokkal szemben vagyok előítéletes, akik kiadnak egy "márkás" plázacuccért 10-20 ezer ft-okat, holott gagyi kínai minőség :) 22/N

2010. dec. 17. 21:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én felsőket csak ott vásárlok:).Nagyon szép kardigánokat találok ott H&M és United Color Of Benettonos márkákból:)
2010. dec. 17. 21:49
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a turikat! Szerencsére nagyon jó érzékem van hozzá, mindig találok egy rahedli irtó jó ruhát. Főleg pólók, kardigánok, de találtam már szoknyát is magamnak, és szövetkabátot. Sőt! 3 évesen turiba vettem a plüsspandám, ami máig a kedvencemXD

Az ott vásárló emberekről azt gondolom, hogy egész biztosan nem felszínesek:)

2010. dec. 17. 21:59
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam turkálóba járni, de nem túl gyakran járok sikerrel. Azt elárulnátok, hogy ti hova jártok turizni? Mert kisvárosban élek, van 3 turi, ahova néha benézek, de én eddig soha nem találtam Next-nél márkásabb holmit. Szerintem nagyvárosban, fővárosban a turik kínálata is más, de ez lehet csak az én agymenésem.

21/L

2010. dec. 17. 23:16
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs hozzá türelmem, de mindig amikor olvasok róla úgy hangzik, mintha valami misztikus hely lenne ami dugig van márkás ruhákkal..:D Hát nem tudom, nem gyakran járok, utoljára talán 2 éve, akkor vettem egy rózsaszín levi's felsőt kb 200ft-ért de semmi több :D Pedig én is úgy szeretnék kifogni egy versace estélyit:D
2010. dec. 18. 03:14
 30/34 anonim ***** válasza:
36%
Hát én nem tudom...igazság szerint én még soha nem voltam,de nem venném fel mások ruháját.
2010. dec. 18. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.