Hümi kérdése:
Fültágítót Te hordanál?
Figyelt kérdés
szerintem tök jól néz ki :D nem azok a nagyon nagyok, hanem még olyan kis pár mm-esek..2011. máj. 23. 19:20
1/29 anonim válasza:
Nem, és nem is tetszik másokon sem.
3/29 anonim válasza:
Ha tetováló,vagy piercinges ember lennék akkor igen.
Valószinüleg sehol nemfognak komolyan venni és a melóhelyek 90%ában ki kell venni akkor pedig undoritóan lifeg.
5/29 anonim válasza:
Nekem fiúkon tetszik a nem mértéktelenül nagy fültágesz, de egyébként sose merném kipróbálni, mert azt egyszer ki kell venni, és úúúáá! És amúgy is lány vagyok, és ezt sztem nem nekik találták ki.
L/16
8/29 anonim válasza:
a nagyon alap méret még jól néz ki. De nekem nem kellene, ha megunom 1-3 éve múlva akkor olyan leszek mint egy elefánt.
10/29 anonim válasza:
Abszolút nem. És ahogy írták előttem is,nincs az a pénz amiért én azt az ocsmányságot a fülembe dugjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!