Fültágítót Te hordanál?
nekem is van 14 mm, ízléses, szép.
kép teljesen publikus, facebookomról való. ha nem tetszik, nem kell írogatni, szimpla példaként mutattam meg. köszönöm.
(18/L)
huu, megosztó vélemények vannak : )
de am van olyan fültágesz ami kb. úgy néz ki mint egy fülbevaló..és ha kicsi akkor asszem még visszahúzódik..
utolsó: tök jó :D szeretem az ilyen színeseket (:
Még van is (:
9 mm-es, szerintem szép, nem durva. Meg legtöbbször a hajam eltakarja, szóval...
Amúgy tetszenek a nagyobbak is nekem, bár nem hordanék olyat. Maximum 12-13 mm-eset vállalnék be.
21/L
Tetszenek, nem a baromi nagyok, az olyan "átlagosak" (báár.. ez amúgy sem átlagos dolog^^), pl. amit az egyik válaszoló belinkelt, az még oké, annál nagyobb már nem annyira.
Nekem nem kellene, mert nem illik hozzám. Pár éve nagyon akartam, de most már örülök, hogy lebeszéltek róla.
nekem van egy 6mm-es, ez még aranyos szerintem, de a nagyobbak már nem férnének nekem bele..ha ezt kiveszem, kb 4 nap alatt összehúzódik, szal emiatt se kell aggódnom :D
16/L
Akik annyira undorítóznak, azok írják már le hogy mi okuk van rá?
Elmennétek egy törzshöz látogatóba mi lenne veletek? és ott nem csak füleken van több cm-s tágítás hanem arcon orron ajkakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!