Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítót Te hordanál?

Hümi kérdése:

Fültágítót Te hordanál?

Figyelt kérdés
szerintem tök jól néz ki :D nem azok a nagyon nagyok, hanem még olyan kis pár mm-esek..
2011. máj. 23. 19:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igen,nekem tetszik de csak azok a picik max. 6mm.Nekem nagyon tetszik, és biztos nem divatból csinálnám.De addig még várok, majd csak olyan 16 évesen max. :D
2011. máj. 23. 20:07
 12/29 anonim válasza:
Én már egy éve készülök még arra is hogy a fülembe tegyek egy egyszerű fülbevalót mer akkoriba volt csajom oszt neki tetszett volna de valahogy nincs hozzá kedvem nem nekem való az ilyen, nem hogy ezt az undorító dolgot hányingert lehet tőle kapni
2011. máj. 23. 20:16
 13/29 anonim ***** válasza:
46%

nekem is van 14 mm, ízléses, szép.

[link]

kép teljesen publikus, facebookomról való. ha nem tetszik, nem kell írogatni, szimpla példaként mutattam meg. köszönöm.

(18/L)

2011. máj. 23. 20:37
 14/29 A kérdező kommentje:

huu, megosztó vélemények vannak : )

de am van olyan fültágesz ami kb. úgy néz ki mint egy fülbevaló..és ha kicsi akkor asszem még visszahúzódik..

utolsó: tök jó :D szeretem az ilyen színeseket (:

2011. máj. 23. 21:12
 15/29 misssalexa_ ***** válasza:
100%
Nem. De ízlések és pofonok.
2011. máj. 23. 21:31
 16/29 anonim ***** válasza:

Még van is (:

9 mm-es, szerintem szép, nem durva. Meg legtöbbször a hajam eltakarja, szóval...

Amúgy tetszenek a nagyobbak is nekem, bár nem hordanék olyat. Maximum 12-13 mm-eset vállalnék be.

21/L

2011. máj. 23. 21:34
 17/29 anonim ***** válasza:
68%

Tetszenek, nem a baromi nagyok, az olyan "átlagosak" (báár.. ez amúgy sem átlagos dolog^^), pl. amit az egyik válaszoló belinkelt, az még oké, annál nagyobb már nem annyira.

Nekem nem kellene, mert nem illik hozzám. Pár éve nagyon akartam, de most már örülök, hogy lebeszéltek róla.

2011. máj. 23. 21:34
 18/29 anonim ***** válasza:
41%
Nem és máson se tetszik. Undorítónak találom. 18/L
2011. máj. 23. 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:

nekem van egy 6mm-es, ez még aranyos szerintem, de a nagyobbak már nem férnének nekem bele..ha ezt kiveszem, kb 4 nap alatt összehúzódik, szal emiatt se kell aggódnom :D

16/L

2011. máj. 23. 22:59
 20/29 anonim ***** válasza:

Akik annyira undorítóznak, azok írják már le hogy mi okuk van rá?

Elmennétek egy törzshöz látogatóba mi lenne veletek? és ott nem csak füleken van több cm-s tágítás hanem arcon orron ajkakon...

2011. máj. 23. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!