Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Turis ruhát hordanál, hogy...

Turis ruhát hordanál, hogy vélekedsz róla?

Figyelt kérdés

Én azért vásárolok ott mert olcsón kapom meg a ruhákat és emellett bő a választék.

Mit gondolsz a turis ruhákról, az ott vásároló emberekről, vannak előitéleteid és ha igen miért?

2010. dec. 12. 18:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Én vállfás turiba szoktam járni, engem is beszippantott, mióta egyszer benéztem. Nagyon szép, jó állapotban levő, jó minőségű cuccok vannak ott, van, amin még az árcetli is ott van... nem lehettek sokkal többször emberen, mint egy átlag plázás boltban kiakasztott konfekcióruha... ráadásul olcsó, és tuti nem fog veled szembejönni az utcán a ruha, amit ott veszel.
2010. dec. 12. 19:27
 12/34 anonim ***** válasza:
90%

Én a 18:46-os vagyok.

Remélem engem nem értettek félre, én csak elmondtam a saját véleményem:én általában nem találok magamnak tetsző ruhákat turkálóban.

DE! kedves 19:04 az ilyen felszínes embereket mélyen elítélem mint te.Úgy ahogy te elítéled a turkálóban és kínaiból öltözködő embereket.Nem gondolod, hogy valaki alig tud kijönni egy hónapban és kajára alig telik neki?Valószínüleg még nem saját keresetből élsz hanem a szüleidnek köszönheted, hogy öltözhetsz onnan ahhonnan akarsz!Ne légy ilyen előítéletes.Mindenki a saját szuggesztív ízlésének megfelelően döntheti el, hogy hol akar magának ruhát venni a saját pénzéből.Próbálj megváltozni mert ilyen embernek nem kéne lenni mint amilyen te vagy!

2010. dec. 12. 19:51
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Többször voltam már turkálóban, de sajnos sosem találtam nekem tetszőt, vagy ami tetszett, az nem volt jó rám. Viszont pár napja 700 Ft-ért vettem ott egy gyönyörű, ránézésre talán kétszer használt virágos Mexx blúzt. Ez is nagy rám, L-es, de derékövvel, vagy megkötve nagyon jól néz ki. Azóta megjött a kedvem hozzá. :)
2010. dec. 12. 19:55
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

És ki mondta hogy engem pénzelnek?:D

A saját pénzemből veszem a ruháimat...

Mellesleg a 13-hoz adj 10 évet

2010. dec. 12. 20:01
 15/34 anonim ***** válasza:
92%
A szüleim használtruha nagykereskedők,szóval van onnan ruhám bőven,sőt őszinte leszek csak ebből öltözködöm és szerintem nagyon jó,a pláne meg az,hogy nagyon kicsi esély van arra,hogy szembe jöjjön velem az utcán egy ugyanolyan ruha darab:D Engem kicsit sem zavar,hogy ezt a ruhát már más is viselte valahol a világban.
2010. dec. 12. 20:03
 16/34 anonim ***** válasza:
9%

Jah!Az öltözködési nézeteim miatt, azért mert szeretem a márkás dolgokat amik még nem voltak senkin "mélységesen elítélhettek" hogy idézzem az egyik válaszolót.

De szerintem az élet más területein sokkal jobb vagyok mint itt néhány válaszoló.

2010. dec. 12. 20:04
 17/34 anonim ***** válasza:
94%

Én nagyon szeretem a turkálókat, és vaterán illetve teszvesz-en is nagyon sokszor vásárolok használt ruhát!

Szerintem ha valakinek jó az ízlése egy turiból is királynőként tud felöltözni - míg az ízléstelenebb emberek bármennyi pénzt is költenek magukra, maximum karácsonyfaként tudnak kinézni.

Az alapdarabjaimat ugyan nem turiban vásárolom, de a különlegesebb holmijaim mind használt ruha kereskedésből származnak.

Egyetlen hátránya, hogy tüzetesen át kell vizsgálni mindent, mielőtt megveszed, mert nincs a cuccokra minőségi garancia, így nem jársz jól, ha csak otthon veszel észre valamilyen hibát.

Annak viszont ellene vagyok, amikor valaki "olcsó" címszóval berobog a kilós turiba, és zsák számra veszi a ruhákat válogatás nélkül.

2010. dec. 12. 20:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány turis cuccom és mindegyik jó minőségű és imádom őket.
2010. dec. 12. 20:30
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
Nem hordanék,zavar a tudat,hogy előttem más is hordta azt a bizonyos ruhadarabot. Mindenkinek szíve joga ott vásárolni,ahol szeretne,ezért nem ítélek el senkit sem.
2010. dec. 12. 20:35
 20/34 anonim ***** válasza:
83%
Én szoktam ott vásárolni, mert ki lehet fogni jó darabokat, de csak akkor, ha van türelme az embernek. Mert én néha állatira felhúzom magamat azon, hogy minden, ami tetszik, két-három mérettel nagyobb mint én. Nagyon nehéz jól kinéző 34-36-os ruhákat találni...ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy csak ezért meghízok...:((((...:DDD
2010. dec. 12. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!