Turis ruhát hordanál, hogy vélekedsz róla?
Én azért vásárolok ott mert olcsón kapom meg a ruhákat és emellett bő a választék.
Mit gondolsz a turis ruhákról, az ott vásároló emberekről, vannak előitéleteid és ha igen miért?
Én a 18:46-os vagyok.
Remélem engem nem értettek félre, én csak elmondtam a saját véleményem:én általában nem találok magamnak tetsző ruhákat turkálóban.
DE! kedves 19:04 az ilyen felszínes embereket mélyen elítélem mint te.Úgy ahogy te elítéled a turkálóban és kínaiból öltözködő embereket.Nem gondolod, hogy valaki alig tud kijönni egy hónapban és kajára alig telik neki?Valószínüleg még nem saját keresetből élsz hanem a szüleidnek köszönheted, hogy öltözhetsz onnan ahhonnan akarsz!Ne légy ilyen előítéletes.Mindenki a saját szuggesztív ízlésének megfelelően döntheti el, hogy hol akar magának ruhát venni a saját pénzéből.Próbálj megváltozni mert ilyen embernek nem kéne lenni mint amilyen te vagy!
És ki mondta hogy engem pénzelnek?:D
A saját pénzemből veszem a ruháimat...
Mellesleg a 13-hoz adj 10 évet
Jah!Az öltözködési nézeteim miatt, azért mert szeretem a márkás dolgokat amik még nem voltak senkin "mélységesen elítélhettek" hogy idézzem az egyik válaszolót.
De szerintem az élet más területein sokkal jobb vagyok mint itt néhány válaszoló.
Én nagyon szeretem a turkálókat, és vaterán illetve teszvesz-en is nagyon sokszor vásárolok használt ruhát!
Szerintem ha valakinek jó az ízlése egy turiból is királynőként tud felöltözni - míg az ízléstelenebb emberek bármennyi pénzt is költenek magukra, maximum karácsonyfaként tudnak kinézni.
Az alapdarabjaimat ugyan nem turiban vásárolom, de a különlegesebb holmijaim mind használt ruha kereskedésből származnak.
Egyetlen hátránya, hogy tüzetesen át kell vizsgálni mindent, mielőtt megveszed, mert nincs a cuccokra minőségi garancia, így nem jársz jól, ha csak otthon veszel észre valamilyen hibát.
Annak viszont ellene vagyok, amikor valaki "olcsó" címszóval berobog a kilós turiba, és zsák számra veszi a ruhákat válogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!