Picit szeretnék vékonyabb lenni, nagyobb ciciket, és kisebb orrot szeretnék. Amúgy pont jó.
2010. dec. 10. 15:26
3/15 arbeitmachtfrei válasza:
Ez durva lesz, de nem tudom kihagyni. Előre is elnézést!
Tehát magyarán egy kismellű dagadt zsidó vagy:)
2010. dec. 10. 15:29
4/15 anonim válasza:
elégedett , de most spórolok mert kiakarok költözni külföldre és kell a lové, sőt még a ruháimat is eladni kényszerülők, meg a táskáimat is, no kozmetikus no fodrász.
bár én ezek nélkül is jól nézek ki, most fogytam 70ről 55 kg, mellem megmaradt ugyanakkorának, nulla hasam van, hát igen :)
2010. dec. 10. 15:32
5/15 anonim válasza:
Őszintén szólva nem érdekel...:D
2010. dec. 10. 15:48
6/15 anonim válasza:
nagyon nem :/
sokmindenen változtatnék..mondjuk sokmindenki szerint szép vagyok..lehet csak a magabiztosságom kéne növelni.de szerintem túl dagadt vagyok, a szám sem tetszik, karikásak a szemeim, első 2 fogam közt is van egy kis szünet..és még sorolhatnám..(:
2010. dec. 10. 15:56
7/15 anonim válasza:
Nem, a testemet gyűlölöm pl. Szeretnék tök vékony lenni, szép lábakat (a térdem sajnos nagyon gáz), formás ciciket (nem a nagyság, a forma a baj, No Stria és narancsbőr. Te a Jézuska vagy? Az arcom szép.
2010. dec. 10. 16:13
8/15 anonim válasza:
nem! az életem egyenlőre csak arról szól, hogy változtassak magamon, hogy szebb-jobb legyek.
23f
2010. dec. 10. 17:29
9/15 anonim válasza:
Kabbeaseggöm, itt trollkodsz, ahelyett, hogy dolgoznál! A munka felszabadít, kedves Arbeitmachtfrei!
2010. dec. 10. 17:35
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok megelégedve magammal, de így is tudok boldog lenni.Ugyanis 165cm-er vagyok és 47kg amiről 42re szeretnék lefogyni, de nem megy :( az arcommal nincs baj azt szeretem mert szépek a szemeim és sokan a mosolyom is dicsérik.Látják rajtam az emberek h boldog vok, az a 5kg felesleg meg majd lemegy egyszer. :) nem az a minden
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!