El sem tudom képzelni hogy tudnak így élni, miért?
Igazából én magam sem tartom magam szépnek az arcom miatt, (forma, berendezés stb). A magasságom az jó, a mellem gyönyörű, nyaktól lefele minden ok , tálalni is tudom, de az arcom, nem is ronda, még annak is jobban örülnék, hanem olyan jellegtelen, vagy jelentéktelen. Azonban el sem tudom képzelni hogy hogy tudnak élni azok akik még nálam is csúnyábbak, úgyértem hogy kövérebbek pattanásosabbak, nagyobb orrúak stb. Ha meglátok egy jóképű férfit egy ilyen tipusú nővel mindig arra gondolok, hogy szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele, vagy majd úgyis kidobják. Nem értem hogy tűnhetnek boldognak, nevethetnek teli szájjal, hogy hihetik hogy valaki szereti őket úgy. Hangsúlyozom én sem tartom magamat szépnek, de náluk valahogy szebbnek tartom magam. Vagy minél messzebb van valaki a szépségtől, annál inkább beletőrödik és nem törekszik rá. Nem értem hogy lehetnek az ilyen nők boldogok, nem látják hogy mennyivel szebbek is vannak tőlük. Nem értem...pedig próbálom. Amúgy sok embernek tetszem általában, de egy pillanatig sem tudnék járni senkivel. Úgy megyek végig az utcán hogy azokat az embereket akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg. Aztán meg ott vannak azok, akik beöltöznek divatos ruhába nőcisen, közben pedig nem áll rajtuk jól semmi, mert kibuggyan a háj, meg az arcuk sminkkel is ronda vonású, játsszák a nagynőt, az ilyenek hogy merészelik..Szerintem ennyi nőkategória van: alaptípus
1. a győztesek-klasszikusan szép nők-akik természetesen olyanok
2. vonzó nő, ebbe sorolom magamat is- apró hibák, de van benne valami nagyon vonzó-hiszen sok embert vonzok
3. átlag nő-ő is lehetne vonzó, de valamiért nem az
4. csúnya nő ezen belül aki vonzón viseli a csúnyaságát és kihasználja a karakterességét, és aki nagyon csúnya és megvan szeppenve
5. feljavított átlag-ide tartoznak a legtöbben ma: ez alatt azt értem, hogy sok minden klappol, ruháik ,sminkjeik vannak amiben jól érzik magukat, de alapvetően nem lesznek szebbek mind attól amit viselnek, csak lélekben elégedettebbek- egy átlag szépen felöltöztetve megcsinálva.
Azt írta az egyik válaszoló,hogy hamar itéltük el.Az én édesapám 4éves koromban halt meg,az anyám alkoholista,sosem kaptam szeretetet és Őt most46(!)évesen is csak a külső érdekli,minden pénzét ránctalanítóra és sminkre költi(nameg a pia mellette esténként)
Engem is sokat csúfoltak kicsi koromban,mert nem voltam a legszebb(szerencsére javilt a helyzet:),de ezt sosem más embereken vezetném le.Az élet tele van zökkenőkkel,el kell viselnünk,ha pár csalódás után mindenki ilyen rosszindulatú lenne a másikkal hol tartana a világ?
Ha igazán jó ember lenne,akkor nem a csúnya nőket okolná a bajaiért,hogy hogyan tudnak így élni,hanem kicsit magába nézne és lehet épp egy ilyen lány lenne a legjobb barátnője,akivel bármilyen problémát megbeszélhet.Én semmit nem bántam meg amit írtam,m,ert az életbe mindenki azt kapja amit ad...
Te olyan hülye vagy, hogy azt sem fogod fel, miről beszélek.
"Ha meglátok egy jóképű férfit egy ilyen tipusú nővel mindig arra gondolok, hogy szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele, vagy majd úgyis kidobják. ... Úgy megyek végig az utcán hogy azokat az embereket akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg."
Ezzel van a probléma, te üresfejű majomsz*r. Fel bírod fogni? Az a baj, hogy neked csak a külső számít. Az senkit nem érdekel, én mit gondolok mások külsejéről, mert én nem írok ki ilyen kérdéseket. Te viszont kiírtál, és mindenki számára világossá tetted, hogy felszínes hülye p*csa vagy, aki csak a külsőt nézi, a belsőt nem. Érted már, te h*gyadék, vagy még 30 embernek le kell írnia, amíg felfogod?
"... szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele."
"... akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg."
Miért van az, hogy az első idézetben még "sajnálod őket", a másodikban meg már úgy beszélsz róluk mint 1 kalap szarról? Ennyire meg lennél zavarodva, hogy azt se tudd mit írsz?
Szerintem nagy baj van veled van: nem vagy megelégedve magaddal, nincs egy normális kapcsolatod, éppen azért aki kicsit "csúnyább" mint te, de boldog, azt mindennél jobban utálod, ezenfelül barátaidat lenézed, akik kicsit rosszabb helyzetbe azokat nem veszed emberi számba, (pedig könnyen lehet hogy emberileg sokkal jobbak mint te), egyszóval örökös utálatban és irigységben élsz, és ha így folytatod, egy megkeseredett, örömtelen, koravén nővé fogsz öregedni.
Mitől vagy te jobb mint ők? Szebb az alakod, formásabb a melled, kerekebb a feneked?
És akkor megkérdezném: Tehetsz róla?
NEM! Ez veled született, ilyen vagy, semmit nem tettél érte. (Max. pár fitness óra kivételével, ami alapjában nem változtat semmit)
Inkább örülj annak, hogy szépnek születtél, próbáld élvezni az életet, ahelyett hogy utálkozol, vedd emberszámba a fiúkat, akkor talán találhatsz valakit, aki szóba állna veled.
Tehet róla bármit is egy lány, akinek nagyobb orra, kisebb melle, vagy görbe lába van, hogy így született? Próbáld már magad kicsit beleélni a helyzetükbe, majd olvasd el úgy a kérdésedet, garantálom, hogy szarul fogod érezni magad, hisz rossz érzés, ha olyan dolog miatt gyűlölnek, néznek le, amin nem tudsz változtatni, és amiről nem tehetsz...
Gondolj néha másokra is, ne csak magadra, vedd figyelembe mások érzéseit is, és ne engedj meg magadnak ilyen dühkitöréseket mint amilyen ez a kérdés, mert a környezeted ki fog utálni, és akkor valóban az lesz amit most érzel: A világ lesz ellened.
És komolyan javasolnék egy lelki társat, pszichológust vagy bárkit, akinek a gondjaid-bajaid elmondhatod. Nem jó ha ennyi feszültség felgyülemlik benned, valahol le kell tenned ezt a terhet, nem lenne jó ha a barátaidon csattana egy ilyen kitörésed, elhiheted.
És a pszichológust nem viccből vagy indulatból mondtam. Attól hogy pszichológushoz jár valaki, még nem hülye, nem őrült, csak van valamilyen problémája, teszem azt akár párkapcsolat terén.
Ui.: Ahelyett hogy pár, náladnál csúnyább lány boldog életét irigyled, próbálj meg inkább tenni valamit magadért.
Néha engem is fölb@sz, amikor egy gyönyörű csajjal egy tőlem igénytelenebb, vagy csúnyább arcú fiút látok, de akkor elgondolkodom azon, hogy kiben is van a hiba:
Benne, amiért megszerezte azt a lányt, vagy bennem, mert nem tettem érte semmit.
Remélem ezzel a példával sikerült egy kicsit felnyitnom a szemedet, amennyiben nem, kérlek felejtsd el az egészet. Ha viszont mégis sikerült valamivel jobb útra térítenem téged, akkor sok sikert kívánok a továbbiakhoz :)
17/F
Kövér vagyok, van barátom, lassan 5 éve.
Ő a kövéreket szereti. Lehet van nálam szebb körér nő, de valamiért mégis velem van...
Ja és az egész testem pikkelysömörös kisebb-nagyobb foltokban, ennek ellenére is szeret a párom és kívánatosnak is tart.
Változás ajánlok neked, mert ezzel a felfogással meg fogsz őrülni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!