A modellek hogy tudnak kb 20 cm-es magassarkúban menni?
Figyelt kérdés
hogy nem esnek el? :)) tudom,hogy sokat "gyakorolták" de akkor is..olyan cipőket láttam divatbemutatókon,hogy az már nem is cipő szinte :)2011. aug. 24. 22:47
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Nekik ez a minimum, hogy tudjanak menni benne, ha cipő, ha nem. Lásd : Lady Gaga, bár igaz ő nem modell, de elég nagy híresség, embertelen cipőket hord ami már inkább horrorisztikus tárgy, minthogy cipő. Bár ő tud benne menni, de párszor ő is elbotlott. A modellekkel is megeshet az esés.
3/6 anonim válasza:
lady gagát is a testőre fogdossa h ne essen nagyot:):):)
5/6 A kérdező kommentje:
az a második videó nagyon durva :O még egy darabig milyen jól ment neki..szegény:)
2011. aug. 25. 13:29
6/6 anonim válasza:
Én is tudok 20 cm menni nem nagy száám..
csak nektek az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!