Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 182 cm vagyok magassarkúban....

182 cm vagyok magassarkúban. Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

Suliban táncolni fogunk és magassarkú kell.

Alapból magas vagyok (176cm) de ebben a cipőben 182cm vagyok.

Szerintetek nagyon magas ez egy nőnek?

2011. febr. 14. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van párod a táncgoz, aki magasasabb, akkor semmi gond.
2011. febr. 14. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Magas vagy, de szerintem egyáltalán nem gáz. Unokatesóm alapból 180 centis csajszi, és amikor magassarkút vesz, akkor 188. Na, az már baromi magas, de te nem vagy vészes egyáltalán.
2011. febr. 14. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
ha a táncpartnered magasabb, akkor nem baj
2011. febr. 14. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha pont akkora vagy mint a partnered (a cipővel rajtad persze), az sem gond, hisz látja mindenki, hogy magassarkúban vagy. Másrészt a 182 cm fiúknál még nem is olyan égimeszelő, úgyhogy nem hiszem, hogy bárki kinézne. Én se vagyok kicsi (170 cm), mikor iskola bálba mentünk úgy egy 8-9 cm-es magassarkú cipő volt rajtam, és még az én cipőm sarka volt a legkisebb a barátnőimé mellett, pedig ott a többség még magasabb is nálam. :D Hát igen, az extra magas sarok hódít. :) 17/L
2011. febr. 14. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. febr. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!