Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk magassarkúba tetszik...

Fiúk magassarkúba tetszik jobban egy lány vagy laposba? És ha igen mért tetszik jobban? Érdekelne mér néznek meg egy lányt magassarkúban 5ször jobban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... Nekem a lapos jobban bejön. Megindokolni nem tudom, ez tetszik és kész :D

19/F

2011. márc. 24. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
En no vagyok es nem viccbol mondom: mert jobban kopog a magassarku altalaban, amire jobban felfigyelnek es esetleg ki is magaslasz benne a tomegben. Csak a nok hiszik, hogy a ferfinak a magassarku szamit.
2011. márc. 25. 05:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nézik meg jobban magasarkúban, mert ugye hátulról nézve kicsit rohadtul javít a fenék formáján, másrészt meg a tököm tudja. Tulajdonképpen a cipöt pont lesz@rom, inkább az arca legyen szép, az a fö.
2011. márc. 25. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor azért nézek meg egy lányt magassarkuban, mert egyszerűen nevetséges, mert nem tud benne járni.Amugy nekem a lapossarku is ugyanugy tetszik, és nyilván egy 180 magas lány nem fog felvenni 20 centis cipőt.
2011. márc. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!