El sem tudom képzelni hogy tudnak így élni, miért?
Igazából én magam sem tartom magam szépnek az arcom miatt, (forma, berendezés stb). A magasságom az jó, a mellem gyönyörű, nyaktól lefele minden ok , tálalni is tudom, de az arcom, nem is ronda, még annak is jobban örülnék, hanem olyan jellegtelen, vagy jelentéktelen. Azonban el sem tudom képzelni hogy hogy tudnak élni azok akik még nálam is csúnyábbak, úgyértem hogy kövérebbek pattanásosabbak, nagyobb orrúak stb. Ha meglátok egy jóképű férfit egy ilyen tipusú nővel mindig arra gondolok, hogy szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele, vagy majd úgyis kidobják. Nem értem hogy tűnhetnek boldognak, nevethetnek teli szájjal, hogy hihetik hogy valaki szereti őket úgy. Hangsúlyozom én sem tartom magamat szépnek, de náluk valahogy szebbnek tartom magam. Vagy minél messzebb van valaki a szépségtől, annál inkább beletőrödik és nem törekszik rá. Nem értem hogy lehetnek az ilyen nők boldogok, nem látják hogy mennyivel szebbek is vannak tőlük. Nem értem...pedig próbálom. Amúgy sok embernek tetszem általában, de egy pillanatig sem tudnék járni senkivel. Úgy megyek végig az utcán hogy azokat az embereket akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg. Aztán meg ott vannak azok, akik beöltöznek divatos ruhába nőcisen, közben pedig nem áll rajtuk jól semmi, mert kibuggyan a háj, meg az arcuk sminkkel is ronda vonású, játsszák a nagynőt, az ilyenek hogy merészelik..Szerintem ennyi nőkategória van: alaptípus
1. a győztesek-klasszikusan szép nők-akik természetesen olyanok
2. vonzó nő, ebbe sorolom magamat is- apró hibák, de van benne valami nagyon vonzó-hiszen sok embert vonzok
3. átlag nő-ő is lehetne vonzó, de valamiért nem az
4. csúnya nő ezen belül aki vonzón viseli a csúnyaságát és kihasználja a karakterességét, és aki nagyon csúnya és megvan szeppenve
5. feljavított átlag-ide tartoznak a legtöbben ma: ez alatt azt értem, hogy sok minden klappol, ruháik ,sminkjeik vannak amiben jól érzik magukat, de alapvetően nem lesznek szebbek mind attól amit viselnek, csak lélekben elégedettebbek- egy átlag szépen felöltöztetve megcsinálva.
18:22 vagyok
18:32!! "és ne gyere itt Istennel nekem mert én azt nem értem, hogy ilyen önelégült libákat hogy teremthetett..."
ez mekkora, szívemből szóltál:D:D
22L
:DDD Istenem..!!!Te vajon hány éves vagy?12?Méghogy hülyíted a pasikat mi?
Tudod szerintem nem az a menő ha egy-egy buliba felszedünk pár pasit,mert erre kb bárki képes akinek női nemiszerv van a lába közt.Tudod mi a nagy dolog?Megtartani hosszú távon.Azt viszont kétlem,hogy ilyen stílussal bárki is melletted maradna akár egy hétig is:D
Most pedig gondolj bele mennyi ronda lány él boldog párkapcsolatba és élvezik az életet veled ellentétben,van aki imádja Őket,Te meg csak kockulsz a gyakori előtt;D Szörnyű,igazságtalan az élet;(
Nagyon xar a dumád kedves kérdésíró.Lesüt, hogy senkinek nem kellenél.Ja persze idegesít, hogy bámulnak aha...
De te ezt a csúnya nők hogy merészelnek boldogok lenni?-dolgot komolyan gondolod?Mesélj már még a nézeteidről próbálom megérteni és akkor válaszolok mélyen szántó gondoloataidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!