Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El sem tudom képzelni hogy...

El sem tudom képzelni hogy tudnak így élni, miért?

Figyelt kérdés

Igazából én magam sem tartom magam szépnek az arcom miatt, (forma, berendezés stb). A magasságom az jó, a mellem gyönyörű, nyaktól lefele minden ok , tálalni is tudom, de az arcom, nem is ronda, még annak is jobban örülnék, hanem olyan jellegtelen, vagy jelentéktelen. Azonban el sem tudom képzelni hogy hogy tudnak élni azok akik még nálam is csúnyábbak, úgyértem hogy kövérebbek pattanásosabbak, nagyobb orrúak stb. Ha meglátok egy jóképű férfit egy ilyen tipusú nővel mindig arra gondolok, hogy szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele, vagy majd úgyis kidobják. Nem értem hogy tűnhetnek boldognak, nevethetnek teli szájjal, hogy hihetik hogy valaki szereti őket úgy. Hangsúlyozom én sem tartom magamat szépnek, de náluk valahogy szebbnek tartom magam. Vagy minél messzebb van valaki a szépségtől, annál inkább beletőrödik és nem törekszik rá. Nem értem hogy lehetnek az ilyen nők boldogok, nem látják hogy mennyivel szebbek is vannak tőlük. Nem értem...pedig próbálom. Amúgy sok embernek tetszem általában, de egy pillanatig sem tudnék járni senkivel. Úgy megyek végig az utcán hogy azokat az embereket akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg. Aztán meg ott vannak azok, akik beöltöznek divatos ruhába nőcisen, közben pedig nem áll rajtuk jól semmi, mert kibuggyan a háj, meg az arcuk sminkkel is ronda vonású, játsszák a nagynőt, az ilyenek hogy merészelik..Szerintem ennyi nőkategória van: alaptípus

1. a győztesek-klasszikusan szép nők-akik természetesen olyanok

2. vonzó nő, ebbe sorolom magamat is- apró hibák, de van benne valami nagyon vonzó-hiszen sok embert vonzok

3. átlag nő-ő is lehetne vonzó, de valamiért nem az

4. csúnya nő ezen belül aki vonzón viseli a csúnyaságát és kihasználja a karakterességét, és aki nagyon csúnya és megvan szeppenve

5. feljavított átlag-ide tartoznak a legtöbben ma: ez alatt azt értem, hogy sok minden klappol, ruháik ,sminkjeik vannak amiben jól érzik magukat, de alapvetően nem lesznek szebbek mind attól amit viselnek, csak lélekben elégedettebbek- egy átlag szépen felöltöztetve megcsinálva.

2010. dec. 9. 18:08
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
b.meg. Most komolyan arról beszélsz, hogy hogy van joguk élni, jól érezni magukat az ilyen embereknek?:D Hát lesüt az intelligencia a szövegedről, az biztos....gyökér..
2010. dec. 9. 18:35
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy irigylem a gondjaidat...
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

18:22 vagyok

18:32!! "és ne gyere itt Istennel nekem mert én azt nem értem, hogy ilyen önelégült libákat hogy teremthetett..."

ez mekkora, szívemből szóltál:D:D

22L

14/58 A kérdező kommentje:
nem. azért nincs pasim, mert mindet elhajtom azzal a szöveggel hogy figyelj nálam vannak sokkal szebb nők, azoknál nem mersz próbálkozni vagy mi? kb ilyenekkel hajtom el őket. volt köztük mindenféle stílusú kinézetű, de minek járjak velük. azokat se értem akik megbámulnak a buszon, meg minden idegesít hogy bámulnak, ki tudnám nyomni a szemüket. igazából pasim bármikor lehetne, de olyan idegesítőek. valahogy már nem is érdekelnek ezek a dolgok. a párkapcsolatom annyi, hogy elmegyek bulizni, néha smárolok egy pasival, de azt is csak azért mert vágyom a csókra, szexelni viszont egyikkel sem szexelek, nem gátlásokból, még nincs itt az ideje. igazából csak hülyítem a pasikat, semmi komoly, nem állok készen a kapcsolatra, nekem a hódítás a lényeg, hogy mindig érezzem hogy valakinek tetszem egy bulin. én ebből táplálkozom. érdekesség, hogy a jóképű férfiakat csak nézni szeretem, meg mutatkozni velük itt-ott, de amúgy a kevésbé jóképűk tetszenek igazán.
2010. dec. 9. 18:38
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
hogy te mekkora egy gyökér vagy!! egyedül fogsz megöregedni, csak szólok, és meg fogod érdemelni!!!!
2010. dec. 9. 18:42
 16/58 A kérdező kommentje:
nem olvastok figyelmesen? önimádó, beképzelt liba? hát a kérdésbe is írtam, hogy: "Hangsúlyozom én sem tartom magamat szépnek, de náluk valahogy szebbnek tartom magam." Régebben kedves és mosolygós voltam, de engem csak a kedvességemért ne szeressenek. A nők között igen is van sorrend, nemrég vettük a suliban, volt a törikönyvben egy forrás, hogy Hérodotosz írta hogy egy görög faluban felsorakoztatták a nőket, és a sor elejére a szépek kerültek őket vették meg a legdrágábban. A csúnyákat kiröhögték és egy szamárért vették meg. Mondom törikönyvben volt nem én találtam ki.
2010. dec. 9. 18:42
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

:DDD Istenem..!!!Te vajon hány éves vagy?12?Méghogy hülyíted a pasikat mi?

Tudod szerintem nem az a menő ha egy-egy buliba felszedünk pár pasit,mert erre kb bárki képes akinek női nemiszerv van a lába közt.Tudod mi a nagy dolog?Megtartani hosszú távon.Azt viszont kétlem,hogy ilyen stílussal bárki is melletted maradna akár egy hétig is:D

Most pedig gondolj bele mennyi ronda lány él boldog párkapcsolatba és élvezik az életet veled ellentétben,van aki imádja Őket,Te meg csak kockulsz a gyakori előtt;D Szörnyű,igazságtalan az élet;(

2010. dec. 9. 18:43
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon xar a dumád kedves kérdésíró.Lesüt, hogy senkinek nem kellenél.Ja persze idegesít, hogy bámulnak aha...

De te ezt a csúnya nők hogy merészelnek boldogok lenni?-dolgot komolyan gondolod?Mesélj már még a nézeteidről próbálom megérteni és akkor válaszolok mélyen szántó gondoloataidra.

2010. dec. 9. 18:45
 19/58 A kérdező kommentje:
Dehogy kockulok haha szoktam tanulni is :) meg táncolni is...meg angolt tanulni is. Azok is fontosak, igen a hosszútáv azért nem kell mert csak csalódnék, kinek kellenék hosszútávon? viszont csak egy csókra, egy bulira- felspannol ha tetszem valakinek és sok ilyen felspannolás van az életemben, majd akkor néztek nagyot, ha a pasitok elmegy egy szebbel, na akkor majd gondoljatok rám, hogy én megmondtam. apukám is elhagyta anyukámat amikor terhes lett a tesómmal, és elhízott dobta egy másik csajért egy fiatalabb kis cicababáért, pedig anyukám szép és bájos nő, és tudjátok hogy szenved? márbocs.
2010. dec. 9. 18:47
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy apukád ilyen beállítottságú,még nem minden férfi ilyen,de majd ha kicsit értelmesebb leszel rájössz mekkora butaságokat írtál.Márbocs.
2010. dec. 9. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!