Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El sem tudom képzelni hogy...

El sem tudom képzelni hogy tudnak így élni, miért?

Figyelt kérdés

Igazából én magam sem tartom magam szépnek az arcom miatt, (forma, berendezés stb). A magasságom az jó, a mellem gyönyörű, nyaktól lefele minden ok , tálalni is tudom, de az arcom, nem is ronda, még annak is jobban örülnék, hanem olyan jellegtelen, vagy jelentéktelen. Azonban el sem tudom képzelni hogy hogy tudnak élni azok akik még nálam is csúnyábbak, úgyértem hogy kövérebbek pattanásosabbak, nagyobb orrúak stb. Ha meglátok egy jóképű férfit egy ilyen tipusú nővel mindig arra gondolok, hogy szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele, vagy majd úgyis kidobják. Nem értem hogy tűnhetnek boldognak, nevethetnek teli szájjal, hogy hihetik hogy valaki szereti őket úgy. Hangsúlyozom én sem tartom magamat szépnek, de náluk valahogy szebbnek tartom magam. Vagy minél messzebb van valaki a szépségtől, annál inkább beletőrödik és nem törekszik rá. Nem értem hogy lehetnek az ilyen nők boldogok, nem látják hogy mennyivel szebbek is vannak tőlük. Nem értem...pedig próbálom. Amúgy sok embernek tetszem általában, de egy pillanatig sem tudnék járni senkivel. Úgy megyek végig az utcán hogy azokat az embereket akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg. Aztán meg ott vannak azok, akik beöltöznek divatos ruhába nőcisen, közben pedig nem áll rajtuk jól semmi, mert kibuggyan a háj, meg az arcuk sminkkel is ronda vonású, játsszák a nagynőt, az ilyenek hogy merészelik..Szerintem ennyi nőkategória van: alaptípus

1. a győztesek-klasszikusan szép nők-akik természetesen olyanok

2. vonzó nő, ebbe sorolom magamat is- apró hibák, de van benne valami nagyon vonzó-hiszen sok embert vonzok

3. átlag nő-ő is lehetne vonzó, de valamiért nem az

4. csúnya nő ezen belül aki vonzón viseli a csúnyaságát és kihasználja a karakterességét, és aki nagyon csúnya és megvan szeppenve

5. feljavított átlag-ide tartoznak a legtöbben ma: ez alatt azt értem, hogy sok minden klappol, ruháik ,sminkjeik vannak amiben jól érzik magukat, de alapvetően nem lesznek szebbek mind attól amit viselnek, csak lélekben elégedettebbek- egy átlag szépen felöltöztetve megcsinálva.

2010. dec. 9. 18:08
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
92%

Ok, válaszolok normálisan, de mi a kérdés?

A normális kérdés, mert nem sikerült kihámoznom a hőbörgésből, hogy mi a probléma, miben kell tanács?

Komolyan válaszolok normálisan, de írd le, hogy miben vársz tanácsot!

2010. dec. 9. 19:02
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

Mi próbálunk tanácsot adni de te 100%-ra meg vagy győződve az igazadról.Most akkor mit vársz?

Változztass a gondolkodásodon!

és még mindig a nők választanak férfit és nem fordítva...

erről mi a véleményed?

2010. dec. 9. 19:04
 33/58 anonim ***** válasza:
90%

Na jó többet én sem írok,de ezt még meg kell jegyeznem.Nekem is sokszor mondták már,hogy nem vagyok csúnya,de ettől nem hiszem magamról,hogy én vagyok a legtökéletesebb ember a világon.Tudom,hogy vannak hibáim,de elhiheted a plasztikmellű műnőknek is vannak,sőt minden férfinak és nőnek.De tudod mit ?Teszek rá magasról,hogy más hogy néz ki,3éve vagyok a párommal és TUDOM,hogy megfelelek neki,minden nap a szemembe mondja,hogy számára én vagyok a legtökéletesebb és tudom,nem azért mondja,mert topmodell alkatom lenne,vagy két nagy lufi a mellem helyén,hanem mert jóban rosszban egymás mellett állunk,olyan helyzetekből segítettük ki egymást,amin egyedül biztos,hogy nem jutottunk volna túl.

Engem nem érdekelne ha más pasi aztr mondja nem elég kemény a fenekem vagy pattanás van az arcomon,mert csak a párom és a saját véleményem számít.

Én elégedett vagyok magammal,Ő is velem tehát nem siránkozok.Ez meg,hogy ha nincs ló jó a szamár...ugyan..Annyi nője lehetne amennyit nem szégyell,mégis velem van.Kell ennél több?

2010. dec. 9. 19:05
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom magam szépnek, viszont a barátom odavan értem, 2 éve járunk...És nem próbáltam becserkészni, egyszerűen csak megszólított egy buliban ennyi..
2010. dec. 9. 19:09
 35/58 A kérdező kommentje:
Igazából akkor borult a bili, amikor nemrég egy fiú nagyon tetszett nekem, és én is neki, de vele sem akartam járni mert azt gondoltam nem leszek neki elég jó, meg hallottam több csajjal kavar, ő a legmenőbb srác és miután nem mentem el vele korizni, bunkóskodni kezdett és azt mondta hogy milyen ronda vagyok és össze jött egy másik csajjal, és azóta azzal mindig röhögnek rajtam azzal a csajjal, persze előtte meg annyira nyomult még volt is náluk egyszer ebédelni, és milkát is adott nemrég a szülinapomon meg virágot is, és annyira keedves volt , és annyira rosszul esett hogy ezek után lerondázott, meg kiröhög. nem értem...pedig előtte annyira kedves volt. nem értem...a legjobban tavaly olaszországban éreztem magam mivel szőke vagyok az olasz fiúk úgy néztek...de azóta semmi önbizalmam nincs, mióta ez a srác, és azóta kattant be a fejem.
2010. dec. 9. 19:11
 36/58 Csillámka ***** válasza:
91%

Ez a srác + a szüleid = nagy jellemhiba.

Megoldás: pszichológus.

De komolyan!

2010. dec. 9. 19:19
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Aham. Heveny önbizalom-hiány, kamaszkor, szerelmi csalódás, így már érthető. Azért nem kéne így nekirongyolni a randa embereknek. Nem esett jól.

Először el kéne hinned végre, hogy elég jó tudsz lenni egy pasinak, de ha bulikban csak úgy smárolgatsz mindenkivel, elég könnyűnek és olcsónak fogsz tűnni.

Nem gáz, ha élvezed, hogy flörtölnek veled, de akkor hozzá kell venned, hogy nem nagyon lesz más, csak flört.

És hidd el, nem olyan egyszerűek a pasik se, hogy csak azért elhagyjanak valakit, mert találtak egy szebbet. Nem, ennél bonyolultabb a dolog.

Meg még kamasz vagy, csak most próbálgatod te is, a volt barátod is ezt az egész szerelem, meg járás-dolgot, nincs ez még rendesen kialakulva.

Tudod, meg kéne nekik mutatnod, hogy talpra tudsz állni. Mármint, ahelyett, hogy acsarogsz a világra, és utálsz mindenkit magadat is beleértve, kezdj el belső tulajdonságokra koncentrálni. Vagy csináltass új sérót. Egy új haj sokat dob az ember önbizalmán. És minél jobban érzed majd magad, ők vagy annál jobban fognak b@szogatni, vagy eltűnnek szépen. De ha piszkálnak is ezek után, vedd észre, hogy irigyek.

Ezek jutottak hirtelen eszembe.

Látod? Normális hangon is meg lehet ezt beszélni.

2010. dec. 9. 19:24
 38/58 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előttinek igaza van...Ez már nem normális...menj pszichológushoz.Komolyan.
2010. dec. 9. 19:33
 39/58 anonim ***** válasza:
50%
19:33 én is szidtam eddig a kérdezőt, és én is tök hülyének tartom, szakemberre van szüksége. de amit belinkeltél, azért azt ne már!!! ez már túl megy minden határon:S
2010. dec. 9. 19:36
 40/58 anonim ***** válasza:
92%

Tudod mit, te Tökéletesség Mintaszobra? Alacsony vagyok, szemüveges, telt (van mit fogni... típus), ránézésre nem egy nagy szám.

DE!!! És itt jön a de: bizton állíthatom, hogy sokkal, de sokkal szebb vagyok, mint te.

Gondolom, ismered Hófehérke történetét. Hófehérke mostohaanyja, a király új hitvese gyönyörű volt, de a féltékenység és a gonoszság rút banyává tette. Erre a sorsra jutsz majd te is... vagy már oda jutottál?

2010. dec. 9. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!