Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák rövid időő...

Hogyan tudnák rövid időő allat karcsúsodni, spárgába lemenni?

Figyelt kérdés
Nem kellene sokat karcsúsodnam mert 61cm es a derekam de én 2-3 cm szeretnék! És minden vágyam hogy a nyár végére megtudjam csinálni a spárgát! (14 éves vagyok)
2011. júl. 3. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
bocsi h írok:SS . de a válasz engem is érdekelne!(:
2011. júl. 3. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
nah hát ez engemis :) egyébként én 15 vok
2011. júl. 3. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem értem a kérdést a derekaddal kapcsolatban...ha már felteszel egy kérdést, használd a helyesírás szabályait...amúgy a spárgához sokat kell nyújtanod a lábizmaidat. Csinálj nyújtógyakorlatokat. Nem biztos hogy le tudsz majd menni nyár végéig, attól is függ hogy milyen hajlékony vagy...én egy csomó idejig balletoztam, aztán 12 éves koromban abbahagytam. Most megint elkezdtem, már 1 éve, de még mindig nem tudok teljesen lemenni...amúgy 17 vagyok.
2011. júl. 3. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
A hát azt kérdeztem hogy hogyan tudnák karcsúsodni!!
2011. júl. 4. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

én 1 hónapig hetente kb 2x10 percig gyakoroltam a spárgát (angolt és franciát is). és 1 hónap után tudtam mind a 3at. mondjuk én nagyon hajlékony vagyok.

14/L

2011. júl. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!