Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El sem tudom képzelni hogy...

El sem tudom képzelni hogy tudnak így élni, miért?

Figyelt kérdés

Igazából én magam sem tartom magam szépnek az arcom miatt, (forma, berendezés stb). A magasságom az jó, a mellem gyönyörű, nyaktól lefele minden ok , tálalni is tudom, de az arcom, nem is ronda, még annak is jobban örülnék, hanem olyan jellegtelen, vagy jelentéktelen. Azonban el sem tudom képzelni hogy hogy tudnak élni azok akik még nálam is csúnyábbak, úgyértem hogy kövérebbek pattanásosabbak, nagyobb orrúak stb. Ha meglátok egy jóképű férfit egy ilyen tipusú nővel mindig arra gondolok, hogy szegény csaj de átverik, csak lónincsszamár alapon vannak vele, vagy majd úgyis kidobják. Nem értem hogy tűnhetnek boldognak, nevethetnek teli szájjal, hogy hihetik hogy valaki szereti őket úgy. Hangsúlyozom én sem tartom magamat szépnek, de náluk valahogy szebbnek tartom magam. Vagy minél messzebb van valaki a szépségtől, annál inkább beletőrödik és nem törekszik rá. Nem értem hogy lehetnek az ilyen nők boldogok, nem látják hogy mennyivel szebbek is vannak tőlük. Nem értem...pedig próbálom. Amúgy sok embernek tetszem általában, de egy pillanatig sem tudnék járni senkivel. Úgy megyek végig az utcán hogy azokat az embereket akik nem szépek semmibe sem nézem, vajon őket Isten miért teremtette meg. Aztán meg ott vannak azok, akik beöltöznek divatos ruhába nőcisen, közben pedig nem áll rajtuk jól semmi, mert kibuggyan a háj, meg az arcuk sminkkel is ronda vonású, játsszák a nagynőt, az ilyenek hogy merészelik..Szerintem ennyi nőkategória van: alaptípus

1. a győztesek-klasszikusan szép nők-akik természetesen olyanok

2. vonzó nő, ebbe sorolom magamat is- apró hibák, de van benne valami nagyon vonzó-hiszen sok embert vonzok

3. átlag nő-ő is lehetne vonzó, de valamiért nem az

4. csúnya nő ezen belül aki vonzón viseli a csúnyaságát és kihasználja a karakterességét, és aki nagyon csúnya és megvan szeppenve

5. feljavított átlag-ide tartoznak a legtöbben ma: ez alatt azt értem, hogy sok minden klappol, ruháik ,sminkjeik vannak amiben jól érzik magukat, de alapvetően nem lesznek szebbek mind attól amit viselnek, csak lélekben elégedettebbek- egy átlag szépen felöltöztetve megcsinálva.

2010. dec. 9. 18:08
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem tudom elképzelni, hogy ilyen buta, primitív, felszínes, érzéketlen hülye p*csák, mint te, hogy tudnak nyugodt lelkiismerettel létezni. Mivel szerencsére az emberek többsége nem olyan, mint te, ezért ők nem így gondolkodnak. Menj csak, nézegesd magad a tükörben, élj boldogan csodás szépségeddel. Pont te vagy az a fajta, aki csak addig kell egy pasinak, amíg kielégíti és pénzeli. Tudod, olyan embert nem lehet szeretni, akinek nincsenek érzései. :( Sajnállak, hogy a "gyönyörű melleid" nem takarnak lelket, csak egy elrohadt, fekete sz*rkupacot. :(
2010. dec. 9. 20:29
 42/58 anonim ***** válasza:
90%
Ha olyan sokat tanultál volna, és annyit lapozgattál volna törikönyveket, akkor tudnád, hogy a 40-50 kilós mai ideál akkor még nem is létezett. Régen az a nő volt szép, akinek nagy feneke, nagy melle volt, széles csipője, volt rajta mit fogni, pont az a típus, amit ma már a hozzád hasonló libák kövérnek hívnak. Te tanulatlan idióta. Ha meg ennyire komoly gondjaid vannak, és ÁLLÍTÓLAG te nem akarsz pasit, akkor menj, és ugorj a Dunába, akkor legalább egy hülyével kevesebb lesz a világban, és velünk jót teszel. Kérlek, tedd meg! :(
2010. dec. 9. 20:34
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj veled, hogy s*gghülye vagy, mert az elég gyakori manapság. Az a baj, hogy lelketlen féreg vagy. Én például k*rvára elégedett vagyok magammal, veled ellentétben még az arcom is gyönyörű. Ettől még nem vagyok több vagy jobb másoknál. A barátnőim között is sok olyan van, aki csúnya, kövér, akármi. Ettől még sokkal de sokkal jobb emberek, mint például Te. Sokuknak van barátjuk, nagyon szeretnivalóak. Ha ember lennél, te is tudnád, mi az.
2010. dec. 9. 20:39
 44/58 A kérdező kommentje:

A barátnőim között is sok olyan van, aki csúnya, kövér, akármi. Ettől még sokkal de sokkal jobb emberek, mint például Te. Sokuknak van barátjuk, nagyon szeretnivalóak. Ha ember lennél, te is tudnád, mi az.

mi ez ha nem lenézés, szerintem nem vagy különb nálam hiába papolsz itt. te is nevén nevezed őket a nevük : csúnya, kövér. hát igen biztos azért barátkozol velük hogy a gyönyörűséges pofikádat kiemeljék. én sosem mondanék ilyeneket a barátnőimre már bocs..

2010. dec. 9. 21:12
 45/58 anonim ***** válasza:
66%
Még 14 se vagy, és minden buliban smárolsz másokkal? Olcsó r.banc!!! Megértem akkor a pasikat, hogy nem akarnak veled kapcsolatba lépni. :DD
2010. dec. 9. 21:16
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Kérdező, nem vagy sem hülye, sem csúnya (átlag..vagy aminek hiszed magad)...Hisz már le is írtad mi a problémád :) és én csak annyit tudok neked javasolni, hogy csakis a tanulásra koncntrálj most. Kb.13-15 évesnek mondanálak, lehet hogy tévedek, de nem gond...Én általánosban mindenkitől csak a csúfolódást kaptam, de valahogy fel sem vettem őket, szerencsére:) rajzsuliban a gúnynevem a koca lett:)) hát van ilyen, szerettem enni...gimiben, elsőben már volt olyan srác akinek tetszettem, jó, nem lett belőle semmi, még csókolózni sem mertem,de azért jót tett az önbizalmamnak hogy valakinek tetszem:) kb 17évesen csókolóztam először, 18évesen lett csak kapcsolatom..8 hónap után a nyáriszünet vetett véget neki, mert a srác messze lakott, az othhonához közel talált magának egy szebb csajszit, ígyhát szeptemberben 2 hónap nemtalálkozás után elhagytam:) Az egytelen dolog, amit nem írtam bele a sztorimba, az az h kiknek köszönhetően tettem túl magam mindegyik csalódáson: a barátok:) egy percem sem volt arra, hogy keseregjek...most, 23 éves vagyok, nem rég véget ért a párkapcsolatom 3,7év után, !nem egy szebb csaj miatt! és most is a barátokra számíthatok és a családra:)

Nem vagyok szép, különben nem kaptam volna ilyen gúnyneveket, de azt tudom, hogy normálisan viselkedem, nem vagyok öntelt akkor az emberek tisztára máshogy néznek rám:)--->kisugárzás!!! Nagyon sokat számít az, hogy kivel, hogyan beszélsz! a tiszetelet add meg a másiknak mindig, hisz nem vagyunk ősemberek:) Képzeld, pár hete egy srác csakis azért kezdett udvarolni nekem, mert szerinte kedves vagyok, nem röhögök ki senkit, őszinte a mosolyom..stb. szóval nem feltétlenül kell szépnek lenned ahhoz hogy boldog légy:) Én csak azt tudom kívánni neked, hogy sikeres legyél a tanulmányaidban, élvezd azt az életet ami korban is hozzád illik, és várd ki a felnőttséget! Garantálom, hogy huszonévesen, boldogabb leszel egy átlagos külsővel mint egy átlagon felüli testtel de üres belsővel:)

2010. dec. 9. 21:18
 47/58 A kérdező kommentje:
utolsó kedves válaszoló akinek azt mondták koca, te vagy az egyik legnormálisabb ember ezen a fórumon, hát látszik te voltál hasonló helyzetben, hihetetlen hogy vannak ilyenek. ehhez csak annyit tudnék hozzá tenni, hogy azért vannak olyan szép lányok, akik nem üresek, mondjuk okosak is és kedveset mint ez a siketek szépe királynő. én nem cicababa akarok lenni, hanem természetesen szép, persze lehet hogy egyszer leszek szerelmes és tetszeni is fogok.
2010. dec. 9. 21:25
 48/58 A kérdező kommentje:
egyébként pedig nem vagyok érzéketlen! inkább érzékeny! túlságosan is, de nehéz ma fiatalnak lenni...én pl nem akarom szerelem nélkül elveszteni...mint a többiek a suliban. cigizni sem cigizem.
2010. dec. 9. 21:27
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Na, látod, jó ember vagy:) Tudtam én:)Nem is gond, hogy nem akarod szerelem nékül elveszíteni, ráérsz még:) A csúfolódást én végülis fel sem vettem:) Nehéz az élet, de szép! Most neked ez igen nagy gond, pár év múlva a legnagyobb bajod az lesz, hogy miből fizesd a sulit, aztán meg az hogy jaj, ha kitesznek a melóból, hová megyek?.. Őszintén írva, nem értem az itt komizókat, olyan gyorsan ítélnek el embereket, pedig csak oda kellett volna figyelni az írásodra...Bár szerintem az első pár komid után tudni lehetett rólad pár dolgot, amik miatt sem írnék rólad ocsmányságokat. A lelked sérülékeny még, minden felzaklat, és a sok gond csak hab a tortán...vannak ilyen időszakok az életben, de mivel hullámvölygeket élünk meg, mindig tudhatod a mélyben h innen csak felfelé fogsz haladni:) Éld meg a napjaid, nap végén keress mindig valamit a napodban ami szép volt.

én ha fiatalabb lennék, barátkoznék veled:)

2010. dec. 9. 21:36
 50/58 anonim ***** válasza:
89%

Én sajnállak téged, komolyan... És a szépség eléggé múlandó. De gondolom max 14éves lehetsz, vagy nagyon tapló és ingerszegény környezetben éltél egész életedben...

Igazából kifejezetten szép vagyok, de nem tökéletes persze. Nem hiszem, hogy boldogabb lennék ettől, akkor sem, ha hibátlan lennék.

Suli néhai top pasija igazi alfahím kinézet, a te megfogalmazásaid szerinti csúnya lánnyal jár, évek óta, hihetetlen boldogok. A csaj nem a tükör előtt él, a pasi meg örül, hogy végre nem egy olyan felületes, üres libát talált, mint pl te. Inkább tanulj és legyél jófej, többre mész vele. xD xD xD

2010. dec. 9. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!