Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen egy...

Lányok nektek milyen egy álompasi? (tini korosztály)

Figyelt kérdés

Írjátok le részletesen!

Ilyen a haja... Ilyen az arca... Ilyen ruhákat hord... Ilyen a beszéd stílusa... stb...

Mi az ami nagyon vonz és mi az ami taszít egy srácban?

Írjatok kort is.

Kösz csajok!

D.K. 15/F

2010. nov. 23. 18:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Justin Bieber (LL)

15L

2010. nov. 28. 02:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Haj:Fekete vagy barna,középhosszú egyenes

Szem:Mindegy

Öltözék:Alternatív,de lehet egyszerű,elegáns is

Alkat:Legyen izmos,de ne túlzottan :)Mellékesen imádom a bajszos,ki szakállú férfiakat is :)

Kedves,humoros,együttérző,hűséges és még sorolhatnám a jó tulajdonságokat.

Nem szeretem a göndör hajúakat,a szőkéket,se a vörösöket,a tüsisektől meg kifejezetten undorodom.A törékenytestű sovány példányok akiknek kilátszik a csontuk,szóba se jöhetnek.Az igénytelen öltözetűek sem.

(Persze lehet majd pont egy szürke egér fog engem elcsábítani,de egyenlőre még ilyen nem történt :) )

16

2010. nov. 28. 08:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Háát én már megtaláltam a tökéletest, le is írom:

Kinézet: kicsit alacsony (3cm-vel alacsonyabb, dehát kit érdekel?), barna, sűrű, kb. 2cm-s haj, barnás bőr(nem cigány:D), aranybarna szem, erősebb szemöldök, telt száj, kerek "maciorr", szálkásan izmos. A ruhái háát.. egyenes szárú farmer, vicces pólók, néha rávesz egy kockás inget, kosarascipő/deszkáscipő, csövessapi/pomponos sapi (L), és egy hajgumim mindig a csuklóján van. Nyáron meg ilyen fazonú napszemcsi: [link]

És persze kedves, vicces de tudjon komoly is lenni, legyen érdekes (pl. egy hobbi), védjen meg ha kell (egyszer megverték szegényt miattam:'( ), legyen romantikus, de tudjon rosszfiú is lenni és legyen meg benne az a bizonyos plusz.

Ami taszít: CSŐGATYA, szitakötő-szemüveg, EdHardy cuccok, focista-frizura, ápolatlanság

13/L

2010. dec. 4. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!